Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Straší v talianskom múzeu duch malého dievčatka?

Na fotografii je vidieť malé dievčatko
Na fotografii je vidieť malé dievčatko (Zdroj: tg2)

NEAPOL/BRATISLAVA - Národné archeologické múzeum v Neapole povolalo lovcov duchov po tom, čo stavitelia pracujúci v noci na jeho renovácii, začuli mrazivé výkriky a teplota v miestnosti prudko klesla. Ich šéfovi sa dokonca podarilo vyfotografovať čosi, čo vyzeralo ako malé dievčatko.

"Niečo divné sa deje v noci v tomto múzeu. Objekty vo vnútri sa záhadne hýbu a miznú...," uviedol jeden z pracovníkov. Architekt zodpovedný za práce Oreste Albareno sa pokúsil svojich podriadených upokojiť tým, že s nimi strávil noc, ale podľa denníka Il Mattino z múzea odišiel presvedčený, že v ňom naozaj straší.

Albareno sa pre denník vyjadril, že sa mu podarilo odfotiť ducha. "Zobrazuje malé dievčatko, ale na mieste žiadne dievčatko nebolo," povedal a dodal, že si určite nikto z personálu nepriviedol svoju dcéru a všetko bolo zamknuté, takže žiadne dieťa sa nemohlo vkradnúť dovnútra.

Riaditeľka múzea Valeria Sampaolová zavolala lovcov duchov, aby záhadu vyriešili a stavebné práce mohli opäť pokračovať. "Chcem, aby ľudia hovorili o našom múzeu kvôli exponátom a nie duchom," uviedla riaditeľka. Odborníci na paranormálne javy by mali doraziť v septembri.

Duch v múzeu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu