Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianová a Drobová: Vošli si do vlasov!

Marianna Ďurianová si svoje súkromie chráni. Gabriela Drobová neraz informuje o Honzíkových aktivitách. Zobraziť galériu (17)
Marianna Ďurianová si svoje súkromie chráni. Gabriela Drobová neraz informuje o Honzíkových aktivitách. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Sú z jednej televízie a sú na nože! Vyzerá to, že markizácka moderátorka Televíznych novín Marianna Ďurianová (30) sa s jednou z najúspešnejších markizáckych dramaturgičiek Gabrielou Drobovou (33) príliš nemá v láske.

Najmä po tom, ako Drobová po prvýkrát ako jediná verejne pripustila, že moderátorka už s mníchovským milionárom Janom Novotným (30) nechodí. „Ona nie je moja hovorkyňa,“ odkázala Drobovej cez Nový Čas Marianna.

Drobová ich zoznámila, Drobová potvrdila ich rozchod! Markizácka dramaturgičk a „objavila“ pre Mariannu Novotného vlani v apríli, keď ho ako neznámeho podnikateľa vtiahla do šou Nevesta pre milionára a uviedla tak do slovenského šoubiznisu. Drobová a Novotný boli ako dvojičky. Absolvovali spolu všetky podujatia, ladili dokonca oblečením a počas šou zväčša bývali spolu.

Nečudo, že čochvíľa sa spustili fámy o tom, že tí dvaja niečo spolu majú. Až kým neprišla pôvabná Ďurianová, ktorá Drobovej nadobro vypálila rybník. Teraz je všetkému koniec! A o tom ako prvá informovala práve Drobová.

Po tom, ako markizácka dramaturgička prezradila, že párik Ďurianová a Novotný je už minulosťou, má Marianna na Honzíkovu kamarátku ťažké srdce. „Som milo prekvapená, že už mám aj vlastnú hovorkyňu. Aspoň už vedia novinári, na koho sa treba obrátiť v prípade, že potrebujú informácie,“ ironicky reagovala evidentne zaskočená moderátorka na slová Drobovej. Tá tento týždeň konečne verejne okomentovala niekoľkomesačné dohady o konci vzťahu Marianny a Honzíka slovami: „Ešte to nepovedali oficiálne, ja to robiť nebudem.“

O svojom vzťahu s Honzíkom však Drobová pochybnosti nemá. „Povedali sme si, že je úplne jedno, čo budeme robiť. Žijeme si tak, ako je nám to príjemné. A preto sme kamaráti dodnes, z Honkongu mi volal, že mi tam dal ušiť košeľu aj s monogramom, je to milé, všetko funguje,“ povedala v rozhovore pre týždenník Život pred pár dňami.

Marianna naďalej trvá na tom, že sa v jej živote nič nemení: „Ja si svoje súkromie budem v každom prípade chrániť aj naďalej do najväčšej možnej miery.“

Veľký rozhovor s Mariannou Ďurianovou čítajte v Novom Čas Nedeľa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu