Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželka prezidentského kandidáta Maroša Šefčoviča skončila v nemocnici

Maroš Šefčovič s manželkou. Zobraziť galériu (2)
Maroš Šefčovič s manželkou. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Manželku kandidáta na prezidenta SR Maroša Šefčoviča v nedeľu potrápili zdravotné problémy, ktoré si vyžiadali návštevu nemocnice. Správu pre topky.sk potvrdila Šefčovičova poradkyňa pre komunikáciu Renáta Goldírová.

Pod kolaps Heleny Šefčovičovej sa mal podpísať mediálny tlak, ktorý sa s blížiacim sa dátumom volieb neustále stupňuje. "Pani Šefčovičová mala ráno problémy z celkového vyčerpania a anti-kampane, ktorá sa v posledných dňoch vedie aj proti jej osobe," uviedla Goldírová.

Šefčovič ju podľa slov hovorkyne ráno odprevadil do nemocnice, kam okamžite dorazili aj ich dcéry. Plánovanú návštevu českého prezidenta v Lánoch však napokon zrušiť nemusel. "Lekári uistili, že pani Helena bude v poriadku, a spolu sa dohodli, že absolvuje dnešnú návštevu u prezidenta ČR Miloša Zemana sám. Momentálne je už pani Šefčovičová doma, no lekári jej odporučili šetriť sa," uzavrela Goldírová. 

Maroš Šefčovič s manželkou Helenou.
Zobraziť galériu (2)
Maroš Šefčovič s manželkou Helenou.  (Zdroj: Facebook/Maroš Šefčovič)

Dvojica tvorí manželský pár 30 rokov. Šefčovič sa svojej polovičky verejne zastal ešte minulý týždeň. Prostredníctvom videa na sociálnej sieti apeloval na verejnosť, aby namiesto nenávisti prispeli niečím pozitívnym. Na jeho výzvu reagovala aj protikandidátka Zuzana Čaputová, ktorá jeho príspevok zdieľala na svojej facebookovej stránke a tiež uviedla, že rodiny sú to najdôležitejšie. Rovnako vyzvala k slušnosti a úcte.

Helena Šefčovičová stojí po boku manžela v predvolednej kampani od samého začiatku. Ostrosledovaný boj o kreslo prezidenta si však zdá sa vyžiadal svoju daň. Pod drobnohľadom verejnosti totiž nie sú len samotní kandidáti, ale aj ich blízki. Šefčovičová sa stala terčom vtipov najmä po tom, ako médiá zachytili jej reakcie počas tlačovej konferencie, na ktorej jej manžel vyjadroval k priebežným výsledkom prvého kola volieb.

Viac o téme: ManželkaKolapsMatoš Šefčovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu