Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kto ma bude nazývať vrahom, dostane po papuli: VIDEO Matovič si za týmto postojom stojí

Igor Matovič
Igor Matovič (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ak ma ktokoľvek bude verejne nazývať vrahom Jána Kuciaka, dostane po papuli, bez ohľadu, kto to je. Uvádza sa to v stanovisku predsedu OĽaNO a poslanca Igora Matoviča v súvislosti s videom, ktoré na internete zverejnil mediálne známy Martin Daňo. V relácii O 5 minút 12 záznam prehral aj minister vnútra Robert Kaliňák.

„Martin Daňo, samozvaný kandidát na prezidenta, mi v piatok na tlačovke verejne, v prítomnosti mnohých svedkov v tlačovej miestnosti povedal, že som vrah Jána Kuciaka. A zopakoval to viackrát. Keď sa tlačovka skončila, išiel som von, stále dobiedzal a neustále opakoval - "Vy ste vrah Jána Kuciaka. Vy ste ho dali zabiť!"," povedal Matovič s tým, že následne sa Daňovi prihovoril. „ Začali sme sa rozprávať, on znova - "Ste vrah! Ste vrah!" Celé si to, samozrejme, natáčal. Potom mi zrazu začal hovoriť, že "Ja chcem byť s vami kamarát." Na to som mu povedal, že to je síce pekné, ale ak mi ešte raz bude verejne hovoriť, že som vrahom Jána Kuciaka, tak mu hubu rozbijem," uviedol Matovič s tým, že to povedal verejne, pred svedkami a Daňo si to natáčal na kameru.

Matovič si podľa vlastných slov za týmto postojom stojí. „Ak budeme tolerovať skrývanie sa rôznych psychopatov za akože novinársky preukaz a budeme im tolerovať, že môžu na kohokoľvek verejne vykrikovať, že zavraždil Jána Kuciaka, novinárskej obci len a len ublížime," dodal Matovič.

Viac o téme: BratislavaIgor MatovičSlovenskoOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu