Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šialenstvo pokračuje: Rusku zhodili zo strechy paneláku!

Ruská mládež sa zabáva Zobraziť galériu (6)
Ruská mládež sa zabáva

RUSKO – Nebezpečné zoskoky zo strechy neobývanej budovy majú svoje pokračovanie. Ruskí tínedžeri zostali verní svojej povesti a opäť sa rozhodli pre riskantné skoky na lanách. Za pokusného králika si ako aj naposledy vybrali dievča.

Scenár zostáva nezmenený. Strecha opustenej budovy vo výške asi desiateho poschodia je ideálnym miestom na podobné kúsky. Rozdiel je však v tom, že dievčinu tentoraz nespúšťajú na provizórnej šmykľavke ako minule, ale po odpočítaní ju jeden z organizátorov zoskoku púšťa z rúk.

Dievčina, ktorú na toto šialenstvo nahovorili, pôsobí odhodlane a s rozpaženými rukami sa nechá zhodiť z obrovskej výšky paneláku. Jej hlas sa rozlieha medzi budovami, čo znervózňuje blízko stojaceho psa, ktorý sa pádu prizerá a na dievča šteká.

Ruská mládež hľadá originálne spôsoby, ako sa zabaviť. Kolotoče či klasický bungee jumping na voľnom priestranstve sú pre tínedžerov zrejme málo adrenalínové. Dúfajme len, že niekomu nenapadne z budovy skákať na pružných bungee lanách alebo aj bez nich.

Ruska zoskok


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu