Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Diva, čo zaujme aj obliekaním: Za toto muži odmietajú prepitné!

Megan Fox nemusí ísť donaha - zaujme aj oblečená Zobraziť galériu (15)
Megan Fox nemusí ísť donaha - zaujme aj oblečená

LOS ANGELES – Aby zaujala, nemusí ísť donaha! Americká herečka Megan Fox (24) si je dobre vedomá toho, že mužom dokáže zamotať hlavu na počkanie. V novej kampani návrhárskej špičky však nepredvádza divoký striptíz, práve naopak – oblieka sa. A ešte pritom aj ušetrí!

Armani je z nej nadšený! Taliansky návrhár si z americkej modelky a herečky urobil svoju novodobú múzu. Propaguje nielen jeho spodnú bielizeň, ale najnovšie aj kolekciu džínsov. „Zosobňuje mladosť a má svoju očarujúcu charizmu,“ spieva návrhár ódy na Megan. No aby aj nie - v jeho sieti uviazla skutočne atraktívna “rybka“. Tak prečo si ju “nepripraviť“ na viacero spôsobov?!

Kombinácia vtipu a svetoznámej módnej značky! Na tom postavili tvorcovia nový spot na Armani Jeans, v ktorom Megan exceluje. Aj v tomto prípade sú jej pôvabné krivky v hlavnej úlohe. Hotelovej službe totiž otvorí len v spodnej bielizni a nevedomky sa jej postará o nezabudnuteľný zážitok. Mladík pomaly servíruje jedlo a ukradomky pozoruje Megan v susednej izbe, ktorá sa nič netušiac pred ním oblieka do obtiahnutých džínsov. Takéto divadlo sa ulízanému fešákovi naozaj ráta – až tak, že zaň poďakuje a dokonca odmietne prepitné!

Bodaj by si Armani tak spokojne nemädlil ruky, keď mu propaguje výrobky mladá krv. Stačí, že ju predchádza povesť ženy s najkrajším telom – na nej sa črtá jeho kolekcia džínsov skutočne ukážkovo! A Megan si ďalej žije svoj americký sen – spokojne si lebedí v manželstve s dlhoročným priateľom Brianom Austinom Greenom (37), pri nohách jej leží jeden z najúspešnejších módnych návrhárov – čo viac si môže želať? Hádam len menšiu pozornosť od paparazzov. „Neprotiví sa mi byť na červenom koberci, ale to, že sa okolo mňa točia paparazzi. Keď fotia na červenom koberci, je to ich práca, ale mimo neho to dosť obťažuje,“ ponosovala sa v istom rozhovore.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu