Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nádherná už od školských čias: Ktorá herečka takto žiarila v ročenke?

Z tejto krásnej 16-tky vyrástla hollywoodska bohyňa. Uhádnete, ktorá? Zobraziť galériu (9)
Z tejto krásnej 16-tky vyrástla hollywoodska bohyňa. Uhádnete, ktorá? (Zdroj: Megan Fox)

LOS ANGELES – Kvitla do krásy už na strednej škole! Mnohé celebrity sa netaja tým, že v mladšom veku pripomínali skôr škaredé káčatká než tváre zrodené pre šoubiznis. To však rozhodne neplatí v prípade tejto rodáčky z Tennessee. Uhádnete, ktorá krásna herečka dvíhala adrenalín v krvi svojim spolužiakom?

Stredobodom pozornosti už od tínedžerských čias! Takto nejako vyzeralo obdobie dospievania americkej herečky Megan Fox (25). Anjelské črty tváre, ktoré prepožičala dvom snímkam Transformers či Armaniho reklamnej kampani, sa u nej stali neprehliadnuteľnými už v puberte. Čiernobiely záber zo školskej ročenky je toho jasným dôkazom.

Fotografia, na ktorej má Megan len sladkých 16 rokov, je ako vystrihnutá z tínedžerského módneho magazínu. Hollywoodska hviezda na nej pripomína síce skôr plavovlásku a má okrúhlejšie líčka, pôsobí však prirodzene a nenútene. Paradoxne, napriek tejto roztomilej fotke, Megan podľa vlastných slov krásou príliš neoplývala.

„Nikdy som nebola pekným dievčaťom, vyznáva sa v rozhovore pre najnovšie vydanie magazínu Miami. Ešte prekvapujúcejšie znie priznanie, že sa na strednej škole cítila ako samotár. Pri pohľade na jej súčasné krivky a peknú tváričku spred niekoľkých rokov totiž len ťažko uveriť, že okolo Megan nekrúžil kŕdeľ obdivovateľov a kamarátok.

Pozrite si aj ďalšie fotografie z detstva Megan Fox

Tip: Pozrite si Megan Fox vo filme. Televízny program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu