Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dokonalá sexbomba: Výstrih po pupok a okrúhle prsia v ňom!

Sexica Megan vyvetrala poprsie v odvážnom Zobraziť galériu (25)
Sexica Megan vyvetrala poprsie v odvážnom

LOS ANGELES – Bohyňa sexepílu nesklamala! Americká herečka Megan Fox (24), u ktorej sa snúbi krásna tvár s božským telom, opäť podráždila mužské zmysly. V odvážnych šatách pútala pozornosť každým centimetrom štvorcovým – od sexi nôh až po dekolt na zbláznenie!

Ako femme fatale tisícročia! S takým imidžom sa mladá sexica blysla na premiére svojej zbrusu novej snímky Jonah Hex. Ide o filmovú adaptáciu komiksu, v ktorej sa Megan zhostila úlohy ľahkej ženy s prsiami v korzete a s pištoľou pod sukňou. So zbraňami tvrdého kalibru však už tradične dorazila aj na červený koberec – v minišatách navrhnutých presne na jej sexi postavičku! 

Módna chuťovka s dlhými rukávmi pochádza z dizajnérskej dielne Giorgia Armaniho a je vyrobená z luxusného hodvábu. Okrem do očí bijúcej červenej farby lákala mužské zraky asymetrickým zakončením v polovici stehien a pôsobivým výstrihom. Prítomní páni tak pri pohľade na hereckú hviezdu nevedeli kam skôr pozrieť – Megan už opäť vyzerala ako dokonalý sexsymbol súčasnosti!

Tmavovláska svoju ruku už po druhýkrát prisľúbila hercovi Brianovi Austinovi Greenovi, známeho zo seriálu Beverly Hills 902 10. No hoci ich zasnúbenie prebehlo len nedávno, Megan sa na premiére pretŕčala bez prsteňa. Krátko po tom, čo si pred ňou Brian kľakol na havajskej pláži na koleno, ho totiž stratila v piesku. Nepomohlo ani niekoľkohodinové hľadanie personálu hotela a ochrankárov – americká sexica má ľavý prstenník zatiaľ prázdny.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu