Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Megan Fox stiahla gaťky prinízko: Takmer ukázala rozkrok!

Polonahá Megan Fox zvádzala s rukami takmer v rozkroku Zobraziť galériu (6)
Polonahá Megan Fox zvádzala s rukami takmer v rozkroku

LOS ANGELES – Odhalila aj to, čo nechcela! Hoci krásavica Megan Fox (24) ako herečka dieru do sveta zatiaľ neurobila, v bielizni je žiadanejšia ako kedykoľvek predtým. Pri jej obrovskom sexepíle sa totiž každé fotenie razom premení na poriadne erotické dusno – zvlášť, ak jej vykúkajú aj intímne partie!

Dráždivý pohľad a ruky v nohavičkách! S takýmito zbraňami Megan zaútočila na zmysly svojich mužských fanúšikov v istom vydaní magazínu FHM. Zábery, ktoré vtedy vznikli počas niekoľkohodinového pózovania však aj s odstupom času vyrážajú dych – hollywoodska sexica totiž oko kameramana takmer pustila medzi nohy!

Odvážne fotografie, na ktorých sa Megan nechala zvečniť polonahá a s rozpustenou hrivou, uzreli svetlo sveta ešte v čase, keď jej postavičke nechýbali ženské tvary. U hereckej hviezdy však odvtedy došlo k dramatickým zmenám – dlhoročného priateľa, Briana Austina Greena, strčila do chomúta a zhodila nemálo kilogramov. Okaté chudnutie jej ale vôbec nepomohlo, práve naopak – pripravilo ju o rolu v treťom pokračovaní snímky Transformers.

Úlohu Mikaely spomínanom akčáku nakoniec zhrabla modelka Rosie Huntington-Whiteley, ktorej rozhnevaná Megan nevie prísť na meno a v médiách ju častuje tými najhoršími prívlastkami. „Megan rozpráva o Rosie neustále – sťažuje sa na to, koľko sa tej šľapke z Victoria’s Secret dostáva pozornosti,“ citoval herečke blízky zdroj denník Chicago Sun-Times. Zdá sa teda, že tmavovlasá sexbomba bude túto potupu predýchavať ešte poriadne dlho!

 

 

 


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu