Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Akčné legendy v pohotovosti: Do dôchodku sa ešte nechystajú!

Sylvester Stallone, Bruce Willis a Mickey Rourke Zobraziť galériu (6)
Sylvester Stallone, Bruce Willis a Mickey Rourke (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Jeden z najočakávanejších akčných filmov všetkých čias! Takéto renomé predchádza snímok The Expendables. Čím je výnimočný? Objavia sa v ňom naraz najslávnejší predstavitelia akčných hrdinov. Sylvester Stallone (64), Bruce Willis (55) či Mickey Rourke (57) v ňom dokážu, že nepatria do starého železa!

Všetci traja spoločne zapózovali na premiére filmu v Hollywoode. Na každom z nich sa už podpísal čas alebo zle odvedená práca plastických chirurgov. Stallone ukázal svoje mierne šediny, Willisova hlava je ako koleno a Rourkovi zle zafarbili vlasy. Trojica filmových bardov však na vek kašle a je spokojná najmä s aktuálnym filmovým výsledkom.

„V mojom veku zvyčajne už trčíte niekde vonku pri jazere a chytáte ryby,“ s nadhľadom komentoval svoje účinkovanie vo filme šesťdesiatnik Stallone. „Mňa však akčné scény stále držia a zvládol som ich.“ Klobúk dole, Sly! Ale tiež to neostalo bez následkov. Predstaviteľovi Rockyho či Ramba počas natáčania jednej bojovej scény takmer zlomili väz! Herca čaká operácia krku, do ktorého mu budú musieť vložiť kúsok plechu.

Fanúšikovia sa môžu pripraviť na masívne bojové scény a cynické “hlášky“. Film je o tíme žoldnierov smerujúcich do Južnej Ameriky, aby v jednej z tamojších krajín zvrhli diktátora. 'Málo ich je, prihoďme ich viac', povedali si zrejme tvorcovia, a tak sa okrem spomínanej trojice objavia ďalší akční veteráni, ako Jet Li (47), Dolph Lundgren (52) či Arnold Schwarzenegger (63).

Práve účinkovanie Arnieho vzbudilo kontroverzné reakcie. Ako guvernér Kalifornie sa veľkej popularite neteší. Premiéru filmu tak sprevádzali aj protesty jeho odporcov s transparentmi so sloganom “Zlý herec, ešte horší guvernér“.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu