Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Výstrednosť či prešľap? J-Lo šokovala trčiacou podprsenkou!

Jennifer Lopez vykúkala čierna podprsenka Zobraziť galériu (22)
Jennifer Lopez vykúkala čierna podprsenka

NEW YORK – Nový trend či obrovské faux-pas? Zdá sa, že aj vždy dokonale upravená Jennifer Lopez (40) vie svojimi módnymi kreáciami poriadne prekvapiť. Cez víkend sa totiž stala rozporuplnou kráľovnou ulíc Veľkého jablka - spod bielych šiat jej vykúkala čierna bielizeň!

Extravagancia či prežitok nevkusu? V outfite, ktorý okamžite rozprúdil vášnivé diskusie, sa popová diva objavila v závere minulého týždňa po boku svojej zákonnej polovičky, Marca Anthonyho. Ten bol totiž zvolený za oficiálneho kráľa osláv pri príležitosti Dňa Portorika. No hoci mu nechýbala slávnostná šerpa a úsmev na tvári, najväčšiu pozornosť už tradične pútala jeho očarujúca manželka.

Prominentná dvojica sa blysla v uliciach New Yorku, keď počas karnevalového pochodu sedela v luxusnom kabriolete a mávala nadšenému davu fanúšikov. Netrvalo však dlho a na pretras sa dostal Jenniferin nezvyčajný outfit. Jedni tvrdili, že speváčka si pod biele šaty naozaj obliekla čiernu podprsenku, aby jej „nevybehli“ bujné prednosti. Druhý tábor sa však dušuje, že bielizeň je do šiat všitá a ide o extravagantnejší model. Nech je však pravda kdekoľvek, nad trčiacimi ramienkami a kontrastným zapínaním na chrbte módni kritici len nechápavo krútia hlavou.

Ako J-Lo v nedeľu sama potvrdila, pochodu sa nezúčastnila len preto, aby sprevádzala svojho miláčika. Aj ona má totiž portorické korene, na ktoré je patrične hrdá. Z tejto krajiny pochádzajú obaja jej rodičia – otec David, počítačový špecialista a matka Guadalupe, vychovávateľka v materskej škole.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu