Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

J-Lo ako divoká cica: Nahý chrbát a výstrih až po pupok!

Jennifer Lopez vytasila ženské zbrane ako divoká šelma Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez vytasila ženské zbrane ako divoká šelma

MONAKO – Zvieracie motívy a odvážne prestrihy! Tým všetkým popová diva Jennifer Lopez (40) tento týždeň uchvátila svojich fanúšikov na odovzdávaní svetových hudobných cien. Ako sexi mačička poriadne vystrkovala pazúriky – v dráždivých róbach obnažila, čo sa dalo!

Opäť na výslní v extra forme! Odvtedy, čo si Jennifer vo svete hudby prebrala hodnotnú cenu, ubehli síce už tri roky, no na veľkolepý návrat nikdy nie je neskoro. O ten najlepší dôkaz sa sexi štyridsiatnička postarala v utorok v noci na vyhlasovaní cien World Music Awards, kde zažiarila hneď v troch outfitoch... A zhrabla aj sošku pre skutočnú legendu!

Sprevádzaná manželom Marcom Anthonym sa J-Lo počas slávnostného galavečera predviedla v róbach so vzormi mačkovitých šeliem z dizajnérskej dielne Roberta Cavalliho. Obidva luxusné kúsky mali celkom voľný chrbát a predný diel držali len na prekrížených ramienkach. Speváčkin neuveriteľný sexepíl najviac vyzdvihli práve šaty s leopardím motívom – od takého hlbokého výstrihu muži odtŕhali zrak naozaj ťažko!

Jennifer svoj obrovský triumf potvrdila aj na pódiu, kde to roztočila s partiou tanečníkov. V trblietavých minišatách a čižmách nad kolená všetkým ukázala, že označenie „legenda“ si naozaj zaslúži. Ako latino hviezda neskôr médiám prezradila, získanie takejto ceny pre ňu znamená veľa. Zároveň však víťazoslávne dodala, že toto je „len začiatok“.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu