Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kreatúra Angelyne: Vyzerá ako plastikové monštrum!

Angelyne Zobraziť galériu (5)
Angelyne

LOS ANGELES – Paródia na Barbie! Množstvo plastických operácií, silný mejkap a nevkusné oblečenie – tak vyzerá hollywoodska „modelka“ Angelyne. Iní ľudia by sa za seba hanbili, ona si naopak prenajíma billboardy a hrdo sa ukazuje svetu!

Behajú z nej po chrbte zimomriavky! Modelka a príležitostná herečka Angelyne je v Los Angeles tak trochu pojmom. Nie je síce prekrásna a ani veľmi talentovaná, ale vie ako upútať. Jej životným snom je stať sa dokonalou imitáciou bábiky Barbie. Na jednom zo svojich billboardov dokonca vyhlásila: „Barbie by chcela byť ako ja.“ Hneď pri prvom pohľade určite uhádnete, ktorá je obľúbená farba blond „krásavice“. Nosí ružové oblečenie, jazdí v ružovej Corvette a doma ju čaká ružový maltézáčik, ktorého volá Buddha.

Na rozdiel od mnohých iných hviezdičiek, Angelyne si udržuje povesť ženy opradenej tajomstvami. Neodpovedá takmer na žiadne otázky - alebo naopak, povie vždy niečo iné. S určitosťou sa dokonca ani nevie, koľko má rokov. Podľa jedného zdroja má približne 47, podľa iného už 52! Je však celkom možné, že ani jeden z týchto údajov nie je pravdivý...

Táto „pravá blondínka“ sa dokonca zaplietla aj do politiky. V roku 2003 kandidovala v kalifornských voľbách a vďaka obrovským billboardom (a asi aj prsiam) skončila 28. zo 135. kandidátov. Celkom príjemný výsledok pre ženu ako ona, nie?

Momentálne má Angelyne plné ruky práce, chystá sa totiž na súd. A to nie len tak s hocikým, ale s rapperským a producentským esom, P. Diddym. Chce od neho vysúdiť 100 000 dolárov za to, že vo filme Notorious neoprávnene ukázal jeden z jej billboardov. Uvidíme, či jej ružová prinesie šťastie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu