Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nešikovná Rihanna na pódiu: Letela ako handrová bábika!

Príchuť pádu na javisku okúsila už aj Rihanna Zobraziť galériu (9)
Príchuť pádu na javisku okúsila už aj Rihanna

MARSEILLE – Tak toto je nevyšlo! O tom, že kombinácia úzkeho outfitu a závratných podpätkov sa nevypláca, vie svoje už aj popová princezná Rihanna (21). Na jednom z posledných koncertov totiž v divokom rytme zakopla a rozpľasla sa priamo na javisku!

Vystúpenie so všetkým, čo k nemu patrí – aj s menším trapasom! Presne s takýmto dojmom minulý týždeň odchádzali francúzski fanúšikovia. Barbadoská kráska, ktorá koncertuje na starom kontinente v rámci turné Last Girl on Earth, im totiž nenaservírovala len svoje notoricky známe hity. Nechtiac predviedla aj úsmevný bonus!

K osudnému pádu došlo v okamihu, keď Rihanna spievala skladbu Let Me. V bielom priliehavom kostýme totiž z ničoho nič zavadila nohou a doslova zletela na zem. Vyviazla však zrejme iba s obitými kolenami, pričom pohotovo spievala ďalej. Profesionálnu speváčku jej formátu takáto udalosť už z miery len tak nevyvedie!

Hoci sa malé faux-pas zaobišlo bez vážnejšieho zranenia či asistencie lekárov, turné čokoládovej speváčky vraj neprebieha bez problémov. Bulvárne médiá totiž prekvapili správou, že Rihanna bola po vystúpení vo Švajčiarsku hospitalizovaná. Na pohotovosť ju údajne doviezol jej vlastný autobus. Žeby za jej pádom predsa len stáli zdravotné komplikácie?

Pády na koncertoch už prežili aj iné speváčky:
Na držku spadla Fergie
Na zadok sa zrútila Jennifer Lopez
Na zem sa rozpleštila Lady Gaga



Inšpirácie zo šatníka Jennifer Lopez nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu