Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fergie spadla na „držku“: To muselo bolieť!

Fergie Zobraziť galériu (14)
Fergie

KANSAS CITY – Spadla ako vrece zemiakov! Poriadnemu trapasu na pódiu sa nevyhne ani hviezda ako speváčka skupiny Black Eyed Peas, Fergie. Počas vystúpenia v Kansase nezvládla poskakovanie na pódiu a spadla ako hnilá hruška!

Zadržala slzy! Fergie je známa tým, že na pódiu necháva celú svoju dušu – a občas sa jej pritom prihodí pekný trapas. Jeden sa jej podaril aj pri koncerte v Kansas City. Divákov sa snažila vyhecovať behaním a skákaním po celom pódiu. Zrejme si však zle odhadla krok a skončila všetkými štyrmi na zemi. A to hneď pri prvej pesničke!

Sympatickú šoumenku však len tak niečo nezlomí. Prekusla aj bolestivý pád a pokračovala v speve pesničky Let´s Get It Started– aj keď najprv len na zemi. Ostatní členovia kapely si zrejme vôbec nevšimli, čo sa prihodilo ich speváčke, a tak jej vôbec nepomohli na nohy. Úbohá Fergie sa musela pozviechať celkom sama. Podarilo sa jej to a hneď hopsala veselo ďalej.

Zaujímavé však bolo aj správanie sa jej ochrankárov. Pri odchode vraj požiadali akreditovaných fotografov, aby im ukázali, čo nafotili. Tie, na ktorých bola Fergie na zemi, bez ľútosti vymazali. Zrejme nechceli aby Fergie obletela svet tak, ako keď sa na pódiu pred pár rokmi pocikala. Oproti pomočeným nohaviciam je však azda všetko menší trapas!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu