Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šibnutá Rihanna: Nacistka s ušami ako Mickey Mouse!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna (Zdroj: isifa)

ARNHEM – Preskočilo jej? Americká speváčka Rihanna (22) sa asi obáva, že svojou hudbou dostatočne nezaujme, a tak sa rozhodla aspoň pre šialený outfit! Ako inak by ste nazvali nacistickú prilbu s ušami Mickey Mousa?

Opakuje po Lady Gage! Rihanna bola síce vždy známa aj vďaka svojmu štýlu, v poslednom čase však poriadne pritvrdila. Dalo by sa povedať, že sa začína podobať na ikonu extravagancie, Lady Gagu. Žeby mala strach, že len jej spev fanúšikov nechá chladnými?

Na koncerte v Holandskom Arnheme sa ukázala v ružovom outfite s výstrihom až po pupok. Ani to však neuspokojilo jej predstavu extravagancie. Na hlavu si nasadila vojenskú prilbu „okrášlenú“ dvomi ušami Miceky Mousa. Tento prvok však zďaleka nie je originálny! S podobnou ozdobou sa totiž už viackrát predviedla aj spomínaná Lady Gaga. No možno mali obe slečny len slabosť pre rovnakú komiksovú postavičku.

Rihanna je momentálne na svojom európskom turné Last Girl On Earth. Jej fanúšikovia už počas prvých šou mohli vidieť, že Barbadosanka si na svojich kostýmoch dala naozaj záležať. Možno ju k odvahe v tejto oblasti inšpiroval jej nový priateľ, bajzbalový hráč Matt Kemp.

Po mesiacoch zatĺkania totiž konečne začiatkom apríla svoj vzťah potvrdili. „Je to nové a je to zábava,“ povedala Rihanna na margo svojho nového milenca. A zdá sa, že toto heslo sa prejavuje aj v iných aspektoch jej života - napríklad v obliekaní!

Rihanna počas vystúpenia



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu