Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Potetovaná harpia: Nacistické fotky a divoký striptíz!

Potetovaná Michelle McGee bez hanby - s vyplazeným jazykom a s hákovým krížom Zobraziť galériu (8)
Potetovaná Michelle McGee bez hanby - s vyplazeným jazykom a s hákovým krížom

LOS ANGELES – Rozpadnutie manželstva, pod ktoré sa neslávne podpísala, jej nestačí! Len čo sa Michell „Bomba“ McGee (24) zviditeľnila aférou s manželom Sandry Bullock (45), v pozornosti médií sa doslova vyžíva – vyzlieka sa na počkanie a cudzí jej nie je dokonca ani hákový kríž!

Potvora, akú len tak nenájdete! Hoci si Michelle so zákonnou polovičkou Sandry Bullock tajne užívala až jedenásť mesiacov, so zverejnením pikantných detailov takticky vyčkávala. Do sveta šoubiznisu sa totiž votrela ihneď po tom, čo hollywoodska kráska získala vytúženú sošku Oscara. A odvtedy robí, čo môže, aby z titulných strán bulvárnych médií len tak nezmizla!

Lídrom medzi webstránkami, ktoré mladej rebelke doteraz venovali najviac priestoru, sa stal portál TMZ.com. Zo záberov, ktoré svojim čitateľom už medzičasom stihol naservírovať, však slabším povahám doslova naskakujú zimomriavky. Michelle sa totiž ukázala nielen ako rozbíjačka manželstiev či vášnivá milovníčka veľkých tetovaní – s puškou v ruke a so symbolom hákového kríža zrejme obľubuje aj zvrátenosť samotného Hitlera!

Aj keď si mnohí mysleli, že podnikavá tmavovláska sa v Evinom rúchu pretŕča iba pred objektívmi fotoaparátov, opak je pravdou. Medzi zdroje jej pravidelného príjmu totiž evidentne patrí aj vykrúcanie sa pri striptérskej tyči, kde bez mihnutia oka odhadzuje vrchný diel svojej súpravičky a rukami si masíruje vnady. A hoci si sama o sebe myslí, že takéto „číslo“ zástupcov mužského pokolenia neuveriteľne rajcuje, väčšina z nich len nechápavo krúti hlavou. Kde ten Jesse James, preboha, nechal oči?!

 

Michelle ako kontroverzná nacistka




...bez okolkov však ukáže aj svoje vnady


 







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu