Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

David Beckham bez hanby: S cudzím mužom vo vani aj v posteli!

David s Jamesom v posteli. Zobraziť galériu (9)
David s Jamesom v posteli.

LONDÝN – Ten má ale odvahu! Futbalistovi Davidovi Beckhamovi (34) pochybnosti o jeho orientácii vôbec nevadia – práve naopak! Natočil video, v ktorom si užíva intímne chvíle s iným mužom! David, ale čo na to povie Victoria?

Spoločný kúpeľ vo vani, bozky a držanie rúk! Tak vyzeral spot, ktorý na natočil David Beckham spolu s Jamesom Cordenom. David si zrejme veľmi dobre uvedomuje, že ako metrosexuál si v niektorých kruhoch vyslúžil aj inú prezývku – gay. Dokázal však, že si vie urobiť žart aj sám zo seba a v krátkom spote zo seba vydal naozaj maximum!

V prvej časti spotu sa chlapci sa najskôr zahrali na salón krásy. David si od svojho priateľa nechal nalakovať nechty a dokonca vyžehliť svoju korunu krásy žehličkou. Pri tejto procedúre sa zdôveril so svojimi obavami týkajúcimi sa rednutia vlasov. „Trochu ich tu strácam...“ prehovoril znepokojene gestikulujúc na zadnú časť svojej hlavy. „Ale vôbec nie,“ oponuje mu jemným hláskom James.

Na záver sa obaja protagonisti ukážu v jednej posteli a dojatí sledujú zábery svadby z telenovely. Nakoniec príde aj na slzy, objatia a bozky – tomu sa hovorí láska! Celá scénka bola spolu s ďalšími pripravená pre slávnostný večer Sport Relief, ktorý vysielala v piatok BBC. A treba povedať, že divákov v sále naozaj dobre pobavila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu