Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posadnutá plastikami: Táto sexica ich zvládne aj 10 naraz!

Sexi Heidi Montag v bikinách Zobraziť galériu (11)
Sexi Heidi Montag v bikinách

LOS ANGELES - Jej sexepíl vyráža dych, no prirodzenosť za ním nehľadajte! Americká hviezdička Heidi Montag, ktorá si popri pretŕčaní svojich silikónov buduje aj kariéru speváčky, si v mladom veku vypestovala pozoruhodnú závislosť. V 23 rokoch na sebe vylepšuje, čo sa dá... Pod skalpelmi chirurgov!

Zdá sa, že kráľovnej plastických operácii, Cher, rastie v Hollywoode mladá konkurencia! Po dokonalej kráse totiž zatúžila aj Heidi, ktorá si nedávno ľahla pod nôž . Vraj "len" po druhýkrát. Svoju predstavu o pekne tvarovanom tele však zobrala poriadne zhurta - v jeden deň totiž postúpila až neuveriteľných desať zákrokov!

Pikantné detaily o svojej láske k silikónu a k estetickým úpravám porozprávala známa blondínka magazínu People. Jeho redaktorov svojím zvráteným príbehom dokonca tak zaujala, že sa prepracovala priamo na titulnú stranu. Jej objemnejšie vnady, menší nos a brada, či stehná po liposukcii tentoraz zaručene nezostanú bez povšimnutia!

V Heidinom prípade však treba aspoň uznať, že na rozhodnutie absolvovať až desiatku procedúr naraz potrebovala slušnú dávku odvahy. Ako sama prezradila v spomínanom rozhovore, neodhodlala sa z večera do rána: "Počas uplynulých troch rokov som premýšľala, čo si nechám urobiť. Som úplne posadnutá."

Zaujímavosťou však je aj to, že vyumelkovaná bábika tento týždeň vydala nový album. Ten svetlo svetla uzrel len o deň skôr, ako novinové stánky zaplavil časopis People s "novou a lepšou" Heidi na obálke. Zdá sa, že závisláčka na plastikách si aj napriek mladému veku vie svoje kšefty v šoubiznise naozaj dobre načasovať!

 

Heidi je v bikinách skutočne hriešne sexi...


 

...svojimi plastickými operáciami však už začína vyrážať dych.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu