Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi upírka dráždi úplne nahá: Na exotický spôsob!

Sexi Ashley Greene Zobraziť galériu (7)
Sexi Ashley Greene

LOS ANGELES - Tomu sa povie provokatívne "zahalená"! Mladučká herečka Ashley Greene (22), ktorá do širšieho povedomia divákov vstúpila upírskou snímkou Súmrak, vie, ako prebudiť fantáziu. V šťavnatej reklame si zapózovala bez jediného kúska oblečenia... No nie iba v Evinom rúchu!

Oblečená do farieb! Tak sa pred kamerami a objektívmi pretŕčala americká hviezdička pri fotení reklamy na nealkoholický nápoj bez jedinej kalórie, ktorý sa na trhu objaví pod značkou SoBe. Každá z dvoch príchutí má vlastnú sériu záberov, a tak sa Ashley vžila do roly divokej mačičky v džungli aj nežnej morskej panny pri pobreží. Obe variácie jej však padli ako uliate. Doslova!

V nádhernom prostredí exotických ostrovov Turks a Caicos sa herečka predviedla síce v dvoch odtieňoch - ružovej a oranžovej - no s jedinou pikantnou myšlienkou. Nula kalórií a nula vrstiev šiat totiž v mysli tvorcov reklamy znamenajú bikiny namaľované priamo na obnaženú pokožku. Ashley tak svoje okrúhle vnady a guľatý zadoček ukázala v plnej kráse. Výsledné fotografie sú však neuveriteľne sexi a rozhodne nepôsobia vulgárnym dojmom.

Hoci sa príťažlivá tmavovláska svojim fanúšikom vyzlečená už raz ukázala, tentoraz sa jej celkový výsledok pozdáva viac. Na rozdiel od jej augustového faux-pas s uniknutými súkromnými fotkami sa totiž ukázala v pozitívnom svetle. Ako sama priznáva, práca bola náročná, no vyplatila sa: "Umelcom trvalo 12 hodín namaľovať mi SoBe vzory na pokožku, ale naozaj to stálo za to. Bola to skúsenosť, na ktorú nikdy nezabudnem."









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu