Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Beyoncé vo víre tanca: Vykukla jej bradavka!

Beyoncé a Hugh Jackman Zobraziť galériu (8)
Beyoncé a Hugh Jackman

LOS ANGELES - O tom, že tesné outfity s hlbokým výstrihom sa vždy nevyplácajú, sa na vlastnej koži v nedeľu presvedčila aj čokoládová kráska Beyoncé (27). Počas svojho vystúpenia na udeľovaní Oscarov totiž odhalila viac, ako pôvodne mala v úmysle!

Speváčka sa v spomínaný večer predviedla na pódiu v odvážnom trikote ohnivo červenej farby a v čiernom cylindri. Dokonalým spoločníkom sa jej stal fešák Hugh Jackman (40), ktorý spolu s ňou odspieval chytľavé melódie tých najznámejších muzikálov. Divácky atraktívne predstavenie svojím spevom oživilo aj mladé duo, ktoré tvorili Zac Efron (21) s Vanessou Hudgens (20).

O tom, že večerná šou na štýl muzikálu bola pastvou nielen pre uši, ale aj pre oči, svedčí množstvo tanečníkov s cylindrami a paličkami, ktorí predviedli zaujímavú choreografiu. Náročnejším tanečným figúram sa nebránila ani Beyoncé, hoci v jej prípade všetko neprebehlo úplne najhladšie. Pri záklone jej totiž mierne skĺzol korzet a Hughovi sa naskytol jedinečný pohľad na speváčkino obnažené poprsie.

Popovej dive však ani takéto javiskové faux-pas nezmrazilo úsmev na tvári, a tak svoje skvelé číslo dokončila sebaisto, akoby sa vôbec nič nestalo. Ktovie, či sa v zákulisí zapýrila aspoň v očiach svojho tanečného partnera.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu