Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Audrina Patridge: Bikiny či priehľadný top? Hlavne prsia von!

Audrina Patridge Zobraziť galériu (7)
Audrina Patridge

LOS ANGELES - Hollywoodska hviezdička Audrina Patridge (23) rozhodne vie, ako speňažiť svoje sexi krivky a zároveň sa stať stredobodom pozornosti. Jej štedrá nádielka v oblasti hrudníka je totiž v poslednom čase takmer neprehliadnuteľná - Audrina vystavuje svoje vnady, kde sa len dá!

Americká herečka najskôr ulahodila fanúšikom ženskej krásy tým, že sa vyzliekla pred kamerami. V snímke s názvom Into the Blue 2: The Reef väčšinu času trávi v bikinách a jej sexi opálené telo dokonale zapadá do horúcej plážovej atmosféry.

Tmavovláska sa v plnej kráse takisto ukázala pre organizáciu na ochranu zvierat - PETA. V poslednej kampani sa predstavila ako dráždivý anjel v spodnej bielizni, ktorý ľudí nabáda k tomu, aby si domácich miláčikov nekupovali, ale adoptovali. Na vydarenom zábere jej, samozrejme, nechýbajú obrovské biele krídla a roztomilý chlpáč v náručí.

Ak by ste sa náhodou domnievali, že Audrina sa rada odhaľuje len pokiaľ ide o pracovnú oblasť, ona sama vás okamžite presvedčí o opaku. Pri poslednom vymetaní nočných klubov sa paparazzom podarilo zachytiť ju v odvážnom priehľadnom outfite. Spod čierneho trička jej totiž nápadne vykúkala čipkovaná podprsenka spolu s dokonalými tvarmi poprsia.

Audrina Patridge: Bikiny či
Zobraziť galériu (7)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu