Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Liz Hurley: Veľké prsia jej takmer roztrhali róbu... Spred šiestich rokov!

Liz Hurley Zobraziť galériu (5)
Liz Hurley

NEW YORK - V časoch nepriaznivej ekonomickej situácie vo svete sa rozhodla zopár "drobných" ušetriť aj hollywoodska kráska Elizabeth Hurley (43). Tá sa tento týždeň objavila v spoločnosti ako sladká ružová Barbie v šatách, ktoré oprášila po neuveriteľných šiestich rokoch. A mala ich poriadne natesno!

Očarujúca herečka si v krásnej saténovej róbe vyrazila na charitatívny večierok nadácie pre výskum rakoviny prsníka, ktorý organizátori pomenovali Hot Pink. Ako už prezrádza samotný názov, párty sa niesla v duchu ružovej farby. Tá dominovala predovšetkým na módnych kreáciách prítomných dám.

Elizabeth sa v lesklom modeli po prvýkrát ukázala v roku 2003 na prestížnom filmovom festivale v Cannes. Počas uplynulých šiestich rokov jej postava prešla viacerými zmenami, ktoré sú najviac viditeľné v oblasti hrudníka. Herečka totiž nadobudla oblejšie ženské krivky a krajčírka ju musela do úzkeho outfitu doslova "zašiť" - stopy po spevňujúcich stehoch sa tiahli od pravého podpazušia smerom k pásu.

Liz na spoločenskú akciu venovanú rakovine prsníka nezavítala vôbec náhodou. Na podujatia s touto citlivou tematikou chodí pomerne často, pretože sama figuruje v úlohe hovorkyne obdobnej kampane. Tú založila Estée Lauder, ktorá je známa vlastnou líniou dekoratívnej kozmetiky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu