Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska Halle Berry v očarujúcich šatách – inšpirujte sa!

Zobraziť galériu (6)

LOS ANGELES – Jedna z najkrajších mamičiek sveta opäť ukázala, že sa teší tej najlepšej kondícii. Okrem dokonalej postavy predviedla aj svoj neomylný módny vkus.

Americká filmová hviezda pohladila pohľady všetkých fanúšikov na druhom výročí Essence Magazine Black Women. Večierok sa konal pri príležitosti osláv pokrokov čiernych žien v Hollywoode, ako aj za účelom vytvorenia novej obálky pre spomínaný magazín.

Hally Berry (42) sa stala v roku 2002 prvou černoškou, ktorá vyhrala Oscara za najlepšiu herečku. V tento slávnostný večer bola preto veľmi významnou osobou.

Jej kovovo lesklé šaty bez ramienok zdobené zlatými kvetinami okamžite pritiahli pozornosť všetkých účastníkov. K tomuto výtvoru herečka úspešne doladila kabelku a lodičky z krokodílej kože.

Známa celebrita prezradila, ako sa jej darí pri výchove jej jedenásť mesačnej dcérky Nahly: „Ako žena som si myslela, že to celé bolo len o robote a úspechoch. Potom prišlo toto malé bábo a povedalo mi, že to tak nie je.“

Materstvo má na ňu podľa jej slov ten najlepší vplyv: „Cítim sa kompletná. Mám viac sily, pretože moja dcérka ma robí lepšou každým dňom.

Kráska Halle Berry v
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu