Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Katie Holmes pózovala ako robotická kráska

Katie Holmes v reklame pre Miu Miu. Zobraziť galériu (12)
Katie Holmes v reklame pre Miu Miu.

LOS ANGELES – Slávni módni dizajnéri sa už zrejme presýtili odhalených žien a vyzývavých fotiek. Na zahájenie originality si teda požičali nežnú Katie, s ktorou nafotili sériu jedinečných záberov.

Manželka Toma Cruisa sa stala novou tvárou pre jarnú a letnú kolekciu dielne Miu Miu. Zaradila sa tak medzi predchádzajúce osobnosti, ku ktorým patrili Kirsten Dunst, Lindsay Lohan alebo supermodelka Laetitia Casta.

K výberu americkej herečky vyjadrilo Miu Miu veľmi umelecké stanovisko: „Katie Holmes sa pridala k našej rozširujúcej sa histórii inšpirácii Miu Miu, nevyhnutných a moderných individualít, ktoré formujú a menia svoje okolie vďaka silnému pôvabu. Predstavuje svietivú ikonu vyžarujúcu pocit mysterióznosti a teatrálnosti.“

Mysteriózny vzhľad a ľadovo chladný výraz Katie vytknúť nemožno. Zrejme za to vďačí čiastočne aj manželovi Tomovi, s ktorým majú od seba oddelené spálne. Pri takomto vzťahu by nejedna osoba emocionálne vychladla. Oduševnený herec sa najnovšie snažil presvedčiť médiá, že scientológia vyliečila jeho dyslexiu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu