Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Let´s Dance 2 dnes eroticky a rýchlo

Rumba
Rumba

V druhom kole tanečnej súťaže Let´s Dance 2, ktorú si budete môcť pozrieť dnes večer, sa budú tancovať dva mimoriadne náročné tance. Pozrite si video, ako ich tancovať.

 

RUMBA

Pomalá, romantická, nežná, plná citov, taká je rumba, jednoznačne najzmyselnejší latinskoamerický tanec, ktorý sa tancuje v rámci spoločenských tancov.

Tanečníci by si pri ňom mali hľadieť hlboko do očí, je to tanec zvádzajúcej ženy a vábeného muža. Tak ako v živote, keď už sa žene podarí muža zviesť, začne mu unikať a odmietať ho, tak je to často naznačené pohybom i v tomto tanci.

Pohyb vychádza z prenášania váhy z jednej nohy na druhú, čo spôsobuje príťažlivé vlnenie v bokoch. Muž však musí aj pri takomto pohybe vyjadrovať mužnú silu. Veľká výzva pre súťažiacich mužov i ženy.

 

 

 


dĺžka videa 1m 37s

 

 

QUICKSTEP

Schopnosť elegantne tancovať na hudbu v rýchlom tempe vyžaduje quickstep, tanec z dvadsiatych rokoch minulého storočia.

Tanec založený na chôdzi a postupovej premene (tzv. chasse) nenásilne sleduje hudbu v štvorštvrťovom takte. Tak ako waltz používa pre základné figúry diagonálne vzorce.

Rýchla hudba, až 50 taktov za minútu, štandardné držanie tela, prekvapujúce kroky a na prvý pohľad bezstarostný výraz, to je vražedná kombinácia pre netrénované celebrity a ich pľúca.

 

 

 


dĺžka videa 3m 19s

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu