Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šialenec vo Vrbovom: Na ľudí útočil autom!

Marián Ch. to s mercedesom napálil do skupinky ľudí.
Marián Ch. to s mercedesom napálil do skupinky ľudí.

VRBOVÉ - Pohádal sa s priateľkou a potom sa chcel vyvŕšiť na partii, s ktorou predtým popíjal v miestnom bare. Ako zbraň použil mercedes. Ním sa opakovane pokúšať nabúrať do skupiny asi desiatich mladých ľudí.

Prestal s tým až vtedy, keď si zničil auto a dorazila polícia. Tá ho zachránila pred lynčovaním okoloidúcich Vrbovčanov. Celú situáciu riešilo dvanásť policajtov. K šialenému útoku došlo v sobotu po polnoci v centre mesta pred obchodom so zmrzlinou, ktorý susedí s barom. „Chcel nás zabiť, bolo to niečo hrozné!“ tvrdí Martina K. (22), prevádzkarka baru. Mariána Ch. (32) chytil amok po tom, ako s ním jeho frajerka Lenka (24) odmietla ísť domov.





Situácia vo Vrbovom na mieste nehody a reakcie ľudí:





„Sadol do mercedesu, rozbehol sa smerom na Piešťany. Po 200 metroch urobil hodiny a nasmeroval si to k baru. Pred obrubníkom chodníka trochu pribrzdil a potom išiel na ľudí. Našťastie, tí stihli uskočiť. Ešte asi štyrikrát to zopakoval!" opisuje situáciu Vrbovčan Tomáš Rajnic (29).

Útočník Marián Ch. z Piešťan svoje konanie teraz ľutuje. „Mrzí ma to, ale viac vám k tomu nepoviem. Je to v štádiu vyšetrovania.“ Polícia prípad potvrdila. „Zadržali mu vodičský preukaz, na dva roky dostal zákaz činnosti a pokutu. Pri nehode sa nikto nezranil. Škoda na mercedese je 200-tisíc Sk (6 170 €),“ povedala Martina Kredatusová, policajná hovorkyňa Trnavského kraja. Násilník mal v aute podľa polície väčšiu sumu peňazí, podľa našich informácií išlo o 180-tisíc Sk (5 500 €).

O prípade sa dočítate aj v zajtrajšom vydaní Nového Času Nedeľa!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu