Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

z Playmate roka 2007: Najsexi zajačikom je Eva Cifrová

Eva Cifrová Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová

BRATISLAVA - Bolo z čoho vyberať! Dvanásť vlaňajších mesiacov prinieslo na titulky slovenskej edície časopisu Playboy dvanásť sexi krások. No iba jedna z nich sa včera mohla tešiť z titulu Playmate roka 2007! Po trojmesačnom hlasovaní sa ňou stala Eva Cifrová (25).

Z piatich slovenských a siedmich zahraničných playmate dostala najviac hlasov práve dračica z Nitry. Nový Čas prináša sumár sexi zajačikov spod Tatier a ich zahraničných kolegýň.

Eva Cifrová (25)
Jún: Jedna z najúspešnejších playmate slovenskej edície magazínu Playboy. Jej fotky prerazili okrem Európy aj do Latinskej Ameriky, pracuje ako modelka a môžeme ju vidieť aj v relácii Správne číslo.







Večer patril najkrajšej playmate Eve Cifrovej:







Eva Janovská (24)
Január: Prvá playmate minulého roku bola športovkyňa, a to nielen sexi telom, ale aj dušou. Rodáčka z Lučenca je majsterka sveta fitnesorganizácie WFF v kategórii Fitnes model 2006.

z Playmate roka 2007:
Zobraziť galériu (5)



Andrea Kanásová (26)
September: Po zverejnení fotografií sa jej roztrhlo vrece s pracovnými ponukami. Zvýšená pozornosť jej imponuje a teší sa, že spojila príjemné s užitočným, napríklad na charitatívnych akciách.

z Playmate roka 2007:
Zobraziť galériu (5)



Soňa Reguľová (26)
December: Pre Playboy sa rozhod la pózovať po tom, ako videla fotky kamarátky Evy Cifrovej. Skúsila to a uspela. No na celkové víťazstvo to sexi dračici zatiaľ nestačilo.

z Playmate roka 2007:
Zobraziť galériu (5)



Jana Árkyová (19)
August: Fotoseriál rodáčky z Komárna zaznamenal obrovský ohlas. Po tom, ako sa objavila na titulke magazínu Playboy, sa jej život od základu zmenil. Má nový byt, nové auto, a dokonca si našla aj nového priateľa.

z Playmate roka 2007:
Zobraziť galériu (5)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu