Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V Mexiku zatkli brutálneho kanibala

Pri pokuse o útek zrazilo mexického kanibala auto.
Pri pokuse o útek zrazilo mexického kanibala auto. (Zdroj: ČTK)

MEXIKO - V Mexiku zatkli muža, v ktorého byte sa našlo rozštvrtené telo jeho priateľky. Je možné, že ide o kanibalizmus. Polícia reagovala na žiadosť susedov, ktorí sa sťažovali na neúnosný zápach, ktorý sa šíril po celom dome.

Pri prehliadke bytu našli trup v šatníku, nohu a ruku v chladničke, kosti v škatuli od cereálií a zvyšok smaženého mäsa na panvici. Ctižiadostivý spisovateľ a básnik Jose Luis Calva sa síce polícii priznal, že si kusy tela jeho milovanej Alejandry Galeanovej uvaril, ale vraj ich potom nezjedol. Vražda sa pravdepodobne stala tiež inšpiráciou pre jeho rozpísaný román nazvaný „Kanibalistický inštinkt“.

Rodina mŕtvej 30-ročnej lekárničky Galeanovej, vraj nedávno oznámila jej zmiznutie a upozornila na to, že sa stretávala s Calvom. Calva taktiež vyšetrujú za vraždu ďalších dvoch žien, jeho bývalej priateľky, ktorá bola zhodou okolností tiež lekárnička a jej telo našli rozštvrtené v roku 2004 a neidentifikovanej prostitútky, ktorú našli tento rok. Calva sa pri zadržaní snažil polícii utiecť, ale zrazilo ho auto. Vyviazol s drobnými poraneniami.

V Mexiku zatkli brutálneho kanibala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu