Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO a FOTO z brlohu dílerov: Zásobovali celý Stropkov, drogu skrývali u babičky!

Babička zrejme ani netušila, čo skončí v jej zaváraninových pohároch Zobraziť galériu (7)
Babička zrejme ani netušila, čo skončí v jej zaváraninových pohároch (Zdroj: polícia)

PREŠOV - Dokšeftovali! Dvaja muži (25, 30) a jedna žena (26) skončili v rukách svidníckych policajtov po tom, čo odhalili ich dílerské brlohy rozmiestnené po meste. Skupinka dílerov nakupovala marihuanu aj v susednom Česku a zásobovala ňou celý Stropkov. Pozrite si zábery ich bohatých zásob a tajného úkrytu.

Mladých "podnikateľov" zadržala polícia ešte v pondelok dopoludnia v Stropkove krátko po tom, ako si medzi sebou predávali drogy. Jeden z podarenej skupinky, muž (30) zo Stropkova, mal marihuanu od začiatku roka nakupovať aj v Brne a ukrývať ju na dobre premyslenom mieste - v rodinnom dome starej mamy v Stropkove. Odtiaľ drogou zásoboval ako svojich kumpánov, tak aj iných stropkovských zákazníkov.

Ďalší z dílerov, mladík (25) z obce Stráže, okrem marihuany holdoval aj pervitínu, ktorý si od konca minulého roka kupoval od neznámych ľudí z Michaloviec. "Drogy mal potom prechovávať na rôznych miestach v Stropkove a následne ich mal za odplatu alebo výmenu poskytovať ďalším ľuďom v Stropkove," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

VIDEO a FOTO z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Krajšia časť podarenej grupy, 26-ročná Stropkovčanka, si tiež od konca minulého roka kupovala marihuanu od viacerých ľudí v Stropkove. "Tieto potom mala prechovávať v Stropkove v mieste trvalého bydliska, ako aj v prenajatom stropkovskom byte na Hlavnej ulici," dodal Džobanik. Okrem vlastnej potreby drogu šírila aj ďalej a predávala ju iným "fajnšmekrom" po Stropkove.

Celkovo u všetkých policajti pri prehliadkach zadržali až 77 gramov marihuany, ktorú zaslali na expertízu. Všetci traja už majú na krku obvinenie. "Dvoch mužov (30r. a 25r.) a jednu ženu (26r.) obvinil svidnícky vyšetrovateľ zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," informoval prešovský policajný hovorca. Stropkovčanov po vypočúvaní prepustili na slobodu a Stražčana eskortovali rovno do basy, pretože bol na neho vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu.

Zábery z predvádzania na prehliadku jedného z drogových brlohov

Brloh dílerov zo Stropkova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu