Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hromadná bitka uprostred cesty v R. Sobote: Takto to vyzerá, keď sa lámu nosy!

Mlátili sa rovno na križovatke
Mlátili sa rovno na križovatke (Zdroj: rimava.sk)

RIMAVA – Tancovačka a potom rúbačka - takto slávila koniec týždňa mládež v Rimavskej Sobote. Podgurážených bitkárov zachytili bezpečnostné kamery, ako si to „rozdávajú“ priamo uprostred križovatky a v jednu chvíľu sa zdá, že sa do mlátenia zapojili takmer všetci z ulice. Výsledkom boli polámané nosy a tržné rany po tvárach „hrdinov“. Informoval o tom portál Rimava.sk.

Incident sa odohral v sobotu v skorých ranných hodinách, keď sa rimavskosobotskí mládežníci vracali zo zábavy. Prvý konflikt vypukol už pred budovou diskotéky pri múzeu a neskôr sa presunuli aj na cestu do stredu križovatky. Bitkárov odhalili bezpečnostné kamery mestskej polície, ktoré zachytávajú celý priebeh hromadnej bitky.

Mestských policajtov zalarmoval pracovník chránenej dielne krátko po piatej hodine ráno. Ako informoval náčelník mestskej polície Peter Berecz jeho muži boli na mieste ako prví a vyzvali všetkých výtržníkov, aby s mlátením okamžite skončili. Jeden z mladíkov Igor J. ich však neuposlúchol a ešte naposledy udrel hlavou iného útočníka.

Muži zákona preto museli použiť donucovacie prostriedky a spacifikovali ho. Záchranári následne museli niekoľko účastníkov hromadnej ruvačky ošetriť. Podľa informácií Rimava.sk nie sú bitky v meste ničím nezvyčajným. Táto posledná však vyniká počtom zranených s rozbitými nosmi a tržnými ranami.

Podľa banskobystrickej policajnej hovorkyne Jany Vrbickej zatiaľ nikto oznámenie o ublížení na zdraví nepodal, polícia preto incident rieši ako priestupok.

Bitka v Rimavskej Sobote

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu