Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Slováci v súboji s Francúzmi: Po bitke v mníchovskej električke skončili v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

MNÍCHOV – Vo štvrtok v noci sa v mníchovskej električke strhol pästný súboj – traja Francúzi proti dvom Slovákom, ktorému mala predchádzať hádka. Výsledkom dramatickej bitky medzi vystrašenými pasažiermi, sú dvaja vážne zranení Slováci a traja zatknutí Francúzi. Informovali o tom nemecké médiá.

V mníchovskej električke sa vo štvrtok asi o 22:35 strhla hádka medzi troma francúzskymi občanmi vo veku 23 až 25 rokov a dvoma 23-ročnými Slovákmi. Nevinný spor sa však razom vystupňoval do vážnej bitky, ktorej prihliadali preľaknutí cestujúci.

Keďže Francúzi boli v prevahe, Slováci s cieľom zabrániť ďalším konfliktom, chceli vystúpiť na najbližšej zastávke. V tom však jednému z nich uštedrili tvrdú ranu do hlavy. Zatiaľ, čo ležal na zemi, francúzski bitkári sa pustili aj do druhého a taktiež ho začali udierať do hlavy.

Obaja skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici. Traja Francúzi sa po brutálnej ruvačke tvárili, akoby nič, a pokračovali v ceste električkou. Jeden zo svedkov však okamžite zavolal policajtov, ktorí si gaunerov počkali na ďalšej zastávke a všetkých zatkli. Momentálne sú vo vyšetrovacej väzbe a čakajú na rozsudok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu