Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hromadná bitka susedov: Zarežem teba aj tvoju rodinu, kričal Jano na policajta!

Susedia sa obviňujú navzájom
Susedia sa obviňujú navzájom (Zdroj: greb noviny.sk)

MEDZILABORCE – Krik z bytu spustil bitku na chodbe! Ján (50) z Medzilaboriec v noci započul strašný rev z vedľajšieho bytu v paneláku. Hlučná hádka susedov zobudila aj jeho deväť detí, a preto sa rozhodol zavolať políciu. Po príchode mužov zákona sa však priamo na chodbe domu spustila poriadna mela, do ktorej sa zapojilo niekoľko susedov. Vyhrážkam a úderom sa nevyhli ani policajti, ktorí po incidente z paneláku odviedli dvoch ľudí v putách. Informovala o tom Tv JOJ.

Keď muži zákona dorazili na miesto a snažili sa zistiť, kto z obyvateľov nočný pokoj ruší, susedia na nich spoza dverí kričali, že ich napadli tí druhí. Policajti preto zaklopali na dvere Jánovi, ktorý tvrdil, že práve on zavolal políciu. V tom sa mu však údajne zasekli dvere a nemohol ich otvoriť.

Polícia však tvrdí niečo iné, Ján im mal spoza dverí adresovať niekoľko vyhrážok. "Policajtom sa vyhrážali, že ich pozabíjajú, porežú a že si nájdu ich členov rodiny a tých pozabíjajú," povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Rozrušení obyvatelia neostali pri slovách a na chodbe bytovky sa strhla bitka, do ktorej sa zapojili aj ostatní susedia.

Ján tvrdí, že pri mele ho napadol jeden z mužov zákona. Avšak opak má byť pravdou. Rozzúrený muž mal policajta kopať do rebier a nôh, pričom do bitky sa zapojila aj jeho družka "Mužova družka opakovane udierala päsťou policajta do hlavy a ramena," dodal Džobaník. Humenský vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie voči mužovi aj jeho družke za útok na verejného činiteľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu