Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odhalili sme identitu sexi brunetky z videa, kde sa dobývala do auta: Je to táto kosť!

Brunetka, známa z komického videa v autoservise Zobraziť galériu (3)
Brunetka, známa z komického videa v autoservise (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Hnev, hanba aj pobavenie – tieto pocity teraz lomcujú pôvabnou brunetkou, ktorá sa nechtiac stala terčom posmechu nielen doma, ale aj v zahraničí. Internetom už pár týždňov koluje video s vtipnou scénkou, v ktorej si nevedomky zahrala hlavnú úlohu nešikovnej sexice, ktorá si pomýlila vlastné auto. Nám sa príťažlivú Slovenku podarilo vypátrať a o tom, ako sa do nezávideniahodnej situácie dostala a ako jej nahrávka zmenila život, nám porozprávala.

O faux-pas zmýlených Sloveniek sa s celým svetom podelili škodoradostní mechanici, ktorým sa komickú scénku podarilo zachytiť. Na vtipné video, ktoré už videlo takmer 200 tisíc internetových užívateľov, jej hlavné aktérky veľmi pyšné nie sú, berú to však s humorom. „Keď som to zbadala, bola som dosť zaskočená, nahnevaná, ale s odstupom času sa na tom bavím,“ prezradila nám tmavovláska v hlavnej role pomýlenej slečny.

 

Sexi kriviky očarujúcej tmavovlásky sa na videu nedajú prehliadnuť
Zobraziť galériu (3)
Sexi kriviky očarujúcej tmavovlásky sa na videu nedajú prehliadnuť  (Zdroj: archív V.G.)

 

Známa scénka začína príchodom dvoch sexi kamarátok do servisu, kde si má brunetka vyzdvihnúť svojho tátoša. Pri výbere toho správneho auta však zaváhala, vedľa seba totiž stáli dve na prvý pohľad veľmi podobné. „Však biele ako biele, tak som to neriešila,“ vysvetlila nám šarmantná tmavovláska s tým, že sa ponáhľala za priateľom, preto reagovala tak unáhlene. Práve vtedy došlo k incidentu, vďaka ktorému obe slečny pobavili tisíce ľudí na internete.

Čiernovláska v sexi oblečku sa snaží dobýjať do auta, pričom ani ona, ani jej kamarátka, si nevšimnú, že do toho nesprávneho. Nasleduje hádka s mechanikom, ktorý rozhorčenej dáme vysvetlí, že jej auto stojí vedľa. Kľúče mu vytrhne z rúk a bez poďakovania odcupitá už k správnemu autu. S odstupom času brunetka priznáva, že jej reakcia bola prehnaná. „Troška ma zamrzelo, ako som rozhorčene reagovala,“ prezradila pre Topky.

 

Sexi brunetka sa na slávnej nahrávke už len smeje
Zobraziť galériu (3)
Sexi brunetka sa na slávnej nahrávke už len smeje  (Zdroj: archív V.G.)

 

Komické video, ktoré obletelo svet, mladej Slovenke vraj život nezmenilo, ľudia sa však na ňu po jeho zverejnení pozerajú inak. „Mrzí ma, že na základe tohto videa si ma ľudia zaškatuľkovali za trúbku,“ hovorí sklamane. V súčasnom svete internetu by sme si tak možno mali dávať väčší pozor na to, ako v krízových situáciách reagujeme. Nikdy totiž neviete, ako vás jedna hádka „preslávi“.

Úspešné video krások v "akcii"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu