Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lady Gaga v slzách: Dojala ju táto malá speváčka!

Lady Gaga a Maria Aragon Zobraziť galériu (4)
Lady Gaga a Maria Aragon

KANADA – Spieva ako anjelik! Keď malá Maria Aragon (10) pred kamerou spievala pieseň Born This Way asi netušila, že sa z nej stane medzinárodná hviezda. Keďže však jej verzia dojala aj samotnú Lady Gagu, neuveriteľné sa stalo skutočnosťou!

Rozplakala sa! Lady Gaga sa o videu malej Marie dozvedela od známeho hollywoodskeho klebetníka, Pereza Hiltona. Speváčka prežívala smutnejšie chvíle a náladu jej zlepšilo práve Mariino video. Svoj objav okamžite zavesila aj na Twitter. „Nemôžem prestať plakať, keď sa na to dívam. Toto je dôvod, prečo robím hudbu. Ona je budúcnosť,“ napísala k linku speváčka.

Prekvapenie v štúdiu! Počet videní Mariinho sa len doteraz vyšplhal na takmer jedenásť miliónov a Kanaďanka sa stala malou mediálnou senzáciou. Nebolo teda nič zvláštne na tom, že sa dostala aj do rádia. Aké však bolo jej prekvapenie, keď ju telefonicky spojili so samotnou Lady Gagou!

Pokecali si! „Kde si zháňaš outfity?“ tak znela otázka, ktorú nadaná fanúšička telefonicky adresovala Lady Gage. Tá jej pobavene vysvetlila, že sú dielom skupiny jej blízkych priateľov, ktorých volá House Gaga. „Možno budeš musieť prísť na pódium a zaspievať tú pieseň so mnou, čo povieš?“ spýtala sa speváčka Marie, ktorá mala odpoveď okamžite naporúdzi: „To by bolo skvelé!“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu