Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jojka chystá megaprojekt ČS má talent 2: Vieme, kto ho bude moderovať!

Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař budú opäť moderovať Talent. Zobraziť galériu (2)
Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař budú opäť moderovať Talent.

BRATISLAVA – Opäť budeme hľadať talent! V mediálnych kruhoch sa pošuškáva, že televízie Joj a Prima sa po minuloročnom úspechu formátu Česko Slovensko má talent rozhodli, že na jeseň spustia druhú sériu medzinárodnej šou. V súvislosti s tým sme zistili, že tvorcovia už majú vybratých moderátorov projektu.

Veľkolepý talentový projekt, ktorý Slováci uzreli po prvýkrát na svojich obrazovkách v roku 2008, je tu znova. Slovenská televízia Joj a česká Prima sa po minuloročnom úspechu medzinárodnej šou ČS má talent rozhodli, že na jeseň odvysielajú druhú sériu tohto formátu.

Podľa našich zistení sa do porotcovských kresiel posadia tí istí odborníci ako minulý rok. Rovnako nezmenené zostanú moderátorské tváre.  „Programom bude opäť sprevádzať zohratá dvojica Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. Už sa dohodli s oboma televíziami,“ dozvedeli sme sa od dobre informovaného zdroja. Nechajme sa prekvapiť, či bude mať pripravované pokračovanie talentovej šou rovnaký úspech ako pred rokom, kedy zvíťazilo akrobatické duo Dae Men.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu