Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Plážová sexica v ružovom? Nie, tieto silikóny nosí chlap!

Plážová Barbie so silikónmi je v skutočnosti argentínsky transvestita Zobraziť galériu (3)
Plážová Barbie so silikónmi je v skutočnosti argentínsky transvestita

MIAMI – Zmiatla by vás jedna radosť! Hoci argentínska hviezda s umeleckým menom Florencia De La V (35) na prvý pohľad vyzerá ako sexi cica, v skutočnosti má od nej poriadne ďaleko. Dlhá hriva a vyšportovaná postavička je totiž len dokonalá maska... Pod ktorou sa skrýva chlap!

Ružová ešte neznamená, že ju nosí žena! Dôkazom je exotická „kráska“, ktorá tieto aprílové dni trávi na slnkom zaliatej miamskej pláži. Navlečená v ružových bikinách a v predĺženom tope rovnakej farby bez najmenších pochýb zapadá do profilu miestnych mačičiek. Ale iba z diaľky! Pozornému oku jej mužské črty rozhodne neujdú – Florencia De La V sa totiž narodila ako Roberto Carlos Trinidad!

Aj keď Florencia svetlo sveta uzrela s mužským prirodzením, už dlhší čas si naplno vychutnáva život v role ženy. Práve ona je totiž najlepším príkladom toho, že aj transvestiti dokážu nájsť šťastie v manželskom zväzku. Nech to už vyznie akokoľvek, brunetka si dovolenku pri mori užíva so svojou zákonnou polovičkou, Pablom Goycochea!

O tom, že osud sa s Robertom Carlosom príliš nemaznal, svedčí fakt, že už vo veku dvoch rokoch prišiel o matku. Túžbu odlišovať sa demonštroval ako 17-ročný, kedy sa začal obliekať do kúskov z dámskej konfekcie. V mladosti vstúpil aj na univerzitnú pôdu, kde študoval módny dizajn. Ako všestranne nadaný transvestita sa však neuplatnil len ako návrhár, ale aj ako herec v telenovelách a redaktor magazínu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu