Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávnej speváčke zmizla dcéra: Pozrite, aká bola krásna!

Romina Power Zobraziť galériu (4)
Romina Power (Zdroj: Taurus)

SEDONA - Rana, ktorá neprebolí! Speváčka Romina Power porodila 4 deti, jedno z nich však zmizlo. O jej dcére Ylenii sa nič nevie už takmer celých 30 rokov. Speváčka si ju však neustále pripomína na sociálnych sieťach.

Romina Power sa narodila 2. októbra 1951, jej rodičmi boli hollywoodski herci Tyron Power a Linda Christian. Po rozvode rodičov žila v Mexiku, Anglicku, Švajčiarsku aj Taliansku. 

Galéria: Romina Power

Už v puberte sa pokúšala o hereckú kariéru, v istom talianskom filme si zahrala ako 14-ročná. Neskôr sa začala zaujímať o hudbu. Keď spoznala svojho neskoršieho manžela Albana Carrisiho, vytvorili spolu duo Al Bano a Romina Power. Ich najväčšími hitmi sú piesne Felicita, Sharazan a Ci sará.

Ako manželia sa rozišli po záhadnom zmiznutí dcéry Ylenie. Tá zmizla po vianočných sviatkoch v roku 1993 a rodičia ju už nikdy nevideli. Al Bano je presvedčený, že si vzala život a v roku 2013 sa pokúsil dať ju vyhlásiť za mŕtvu. Romina s tým nesúhlasila. „Nádej matky nikdy nezomiera. Dúfam, že sa ti opäť jedného dňa pozriem do očí, Ylenia, moja láska,” napísala na sieť Instagram minulý rok. 

Al Bano a Romina Power s dcérou Yleniou
Zobraziť galériu (4)
Al Bano a Romina Power s dcérou Yleniou  (Zdroj: Instagram RP)

Speváčka neustále necháva dcére odkazy na sociálnych sieťach a zverejňuje jej fotografie. „Ylenia si svoju krásu neuvedomovala. Bolo tu niečo, čo jej bránilo cítiť sa krásna. Ale naozaj bola! A nielen navonok,” uviedla k jednej z mnohých snímok svojej dcéry. Ak Ylenia stále žije, v novembri bude mať 53 rokov. 

Ylenia, dcéra Rominy Power
Zobraziť galériu (4)
Ylenia, dcéra Rominy Power  (Zdroj: Instagram RP)

Ylenia, dcéra Rominy Power
Zobraziť galériu (4)
Ylenia, dcéra Rominy Power  (Zdroj: Instagram RP)

Romina a Al Bano sa si po rokoch k sebe opäť našli cestu a začali spolu aj vystupovať. „Teraz sme už znova priateľmi,” povedala speváčka v roku 2014 pre Stern. „Je to pekná zmena v mojom živote, taký happy end,” dodala. 

Viac o téme: Romina Power
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu