Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárny Herkules poslal kolegom poriadne OSTRÝ ODKAZ: Idioti v ženských šatách!

Kevin Sorbo Zobraziť galériu (4)
Kevin Sorbo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Kevin Sorbo (65) opäť rozvíril vody šoubiznisu. Vo svojom najnovšom vyjadrení totiž pourážal hollywoodskych hercov, ktorých nazval idiotmi a rovnako zaútočil aj na feministky. Tie podľa neho robia z mužov slabochov.

Kevin Sorbo sa v posledných rokoch prezentoval viacerými kontroverznými názormi, čo podľa neho spôsobilo, že sa mu Hollywoode zavreli dvere. Práve tam smerovala aj jeho posledná kritika, ktorá ako zvyčajne, spôsobila poriadny rozruch.

Umelec totiž kritizoval súčasné pomery Hollywoodu a ostro sa pritom vyjadril k dvom hereckým kolegom. Billy Porter a Timothée Chalamet podľa neho dávajú mužom veľmi zlý príklad. 

Billy Porter
Zobraziť galériu (4)
Billy Porter  (Zdroj: SITA)

Timothee Chalamet
Zobraziť galériu (4)
Timothee Chalamet  (Zdroj: SITA)

„Dnešná spoločnosť absolútne nechápe mužskosť. Milujeme normalizovať mužov, ako je Billy Porter, ktorý si oblieka sukne a huňaté šaty. Timothée Chalamet nosí oblečenie, v ktorom by váš starý otec nechcel byť nikdy videný. Všade sú odvážne, sebavedomé ženy, ktoré sú nadradené pasívnym mužom. Tí sú v tichosti v úzadí. Otcovia sa stali častým terčom narážok od hollywoodskych hviezd, ktoré sa prezentujú ako idioti a nijako neprispievajú do spoločnosti, ale radšej zo seba robia objekt posmechu," povedal denníku Daily Mail Sorbo.

Vo svojich komentároch sa takisto vyjadril aj k feministkám. Podľa neho totiž vyhrávajú vždy, keď sa muži vzdajú svojich základných túžob, ako sú napríklad alkohol, drogy, videohry alebo porno. „Ak ste obeť kvôli vlastným základným túžbam, tak feministická kultúra vyhráva. Ste presne ten typ slabocha, akého z vás chcú urobiť," doplnil herec.

Viac o téme: Kevin SorboHerkules
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu