Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Fešák z Paneláku sa poriadne zmenil: Uff, spoznáte ho po tých rokoch?

Ondrej Kovaľ Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kovaľ (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - herec Ondrej Kovaľ kedysi hral v seriáli panelák po boku svojej partnerky Zuzany Norisovej. Po 7. sérii sa však z deja vytratili a... Pozrite, ako vyzerá dnes!

Ondrej Kovaľ sa narodil 10. júla 1979 v Bratislave. Jeho rodičia pôsobili v amatérskom bábkovom divadle, a tak mal k herectvu blízko od detstva. Hral napríklad v predstavení Cínový vojačik. 

Galéria: Ondrej Kovaľ

Jeho kroky smerovali na konzervatórium a VŠMU. Po štúdiu začal pôsobiť na divadelných doskách, hosťoval na viacerých scénach, od roku 2002 je členom SND. 

Zahral si v niekoľkých slovenských televíznych filmoch, potom získal úlohu v snímke Želary. Široké publikum si ho všimlo v komédii Účastníci zájezdu, kde si zahral speváka Maxa. Objavil sa aj vo filmoch Občiansky preukaz, Colette, Moje povstanie 2, Šťastný nový rok 2, Stand up. 

Na konte má aj účinkovanie v seriáloch Škriatok, Rodinné tajomstvá, Panelák, Kolonáda, Milenky. Detektív Dušo, Mária Terézia, Bodka. 

Ondrej Kovaľ a Zuzana Norisová
Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kovaľ a Zuzana Norisová  (Zdroj: Tv Joj)

Hercovou životnou partnerkou je kolegyňa Zuzana Norisová, s ktorou má dve dcéry. V roku 2013 sa im narodila Julka a v roku 2021 Liliana. 

Celá rodinka sa nedávno objavila v Trnave, kde sa konala spomienka na Kovaľovho zosnulého kolegu Dana Heribana. Na prvý pohľad bol Ondrej doslova na nespoznanie... 

Ondrej Kovaľ
Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kovaľ  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana Norisová a Ondrej Kovaľ s deťmi
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Norisová a Ondrej Kovaľ s deťmi  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ondrej Kovaľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu