Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi seriálová policajtka zastavila čas: Wau, aj po rokoch je krásna!

Melina Kanakaredes Zobraziť galériu (3)
Melina Kanakaredes (Zdroj: Summit Entertainment)

NEW YORK - Niektorí ľudia vyzerajú, akoby zastavili čas. Medzi takých patrí aj americká herečka gréckeho pôvodu Melina Kanakaredes, ktorú si môžu diváci pamätať napríklad zo seriálu C.S.I.: Kriminálka New York. Dnes oslavuje táto umelkyňa svoje 56. narodeniny, avšak na tento vek rozhodne nevyzerá.

Melina Eleni Kanakaredes Constantinides, ako znie jej celé meno, sa narodila 23. apríla roku 1967 v meste Akron v USA. Jej rodina však pochádza z Grécka, o čom hovorí aj jej meno. Už v rannom veku však bolo jasné, čomu sa chce v budúcnosti venovať.

Na divadelné dosky svojho rodného mesta sa postavila ako 8-ročná a cez ne sa v dospelosti dostala aj do viacerých známych filmových počinov, ako sú napríklad Práskač alebo 15 minút. V nich si zahrala napríklad po boku Roberta De Nira či Dwaynea Johnsona.

Dwayne Johnson a Melina Kanakaredes
Zobraziť galériu (3)
Dwayne Johnson a Melina Kanakaredes  (Zdroj: Summit Entertainment)

Najväčšiu slávu jej však priniesla úloha policajnej vyšetrovateľky Stelly Bonasery v dramatickom seriáli C.S.I.: Kriminálka New York. V tej hrala jednu z hlavných postáv a počas 9-tich sezón si tento počin našiel množstvo fanúšikov po celom svete.

Herečku by ste však bez najmenších problémov spoznali aj dnes. Kanakaredes sa totiž takmer vôbec nezmenila a aj keď oslavuje svoje 56. narodeniny, na kráse jej to ani trochu neubralo. Obľúbená umelkyňa totiž vyzerá stále úžasne.

 

Viac o téme: Melina Kanakaredes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu