Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Victoria Beckham ženila dospelého syna: A táto kočka je JEJ MAMA!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA/AP/Claudie Paris)

LONDÝN - Krátko predtým, ako speváčka a módna dizajnérka Victoria Beckham oslávila 48. narodeniny, stala sa po prvý raz svokrou. Na záberoch zo svadby jej syna Brooklyna ale zaujala aj jej šmrncovná mama... A to za chvíľu bude mať 74 rokov.

Victoria Beckham sa narodila 17. apríla 1974. Údajne už v roku 1980 sa rozhodla pre spevácku kariéru, keď videla muzikál Fame. 

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham  (Zdroj: Instagram)

Rodičia ju v umeleckej ceste podporovali a zapísali ju na školu, kde sa vyučoval tanec, spev a herectvo. Neskôr na ďalšej škole študovala tanec a modeling. Už na strednej škole účinkovala v kapele. 

V marci 1994 sa zúčastnila konkurzu a stala sa súčasťou dievčenskej skupiny Spice Girls. 

Victoria Beckham na zábere z roku 1994 - vznikol krátko predtým, než Spice Girls prerazili na hudobnej scéne.
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham na zábere z roku 1994 - vznikol krátko predtým, než Spice Girls prerazili na hudobnej scéne.  (Zdroj: Profimedia)

Victoria Beckham ako Posh Spice v čase slávnych Spice girls
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham ako Posh Spice v čase slávnych Spice girls  (Zdroj: Profimedia)

Spice Girls sa stali najúspešnejšou dievčenskou skupinou všetkých čias. Po treťom spoločnom albume sa ale členky rozhodli sústrediť na sólové kariéry. Victoria svoj prvý sólo singel vypustila do sveta v lete 2000. 

Koncom roka 2007 Spice Girls vydali album Greatest Hits a vyrazili aj na turné. „Chcela som, aby moje deti videli, že mama bola popová hviezda. Bola to pre nich posledná šanca stáť v dave, ktorý vrieska nadšením kvôli Spice Girls,” povedala Victoria médiám. 

O päť rokov neskôr dokonca vznikol muzikál Viva Forever!, ktorý nadšene promovali všetky Spajsky opäť pokope. 

Spice Girls
Zobraziť galériu (8)
Spice Girls  (Zdroj: Instagram)

V roku 2019 sa však už ďalšie turné muselo obísť práve bez Victorie, ktorá sa v tom čase radšej sústredila na svoju módnu značku. „Proste som to necítila ako správnu vec. Každopádne, navždy budem Posh Spice,” vyhlásila v šou Ellen DeGeneres. 

Svoju vlastnú značku odprezentovala Victoria v roku 2008, ale už predtým vyšli nejaké jej módne kolekcie pod záštitou iných značiek. V roku 2019 sa pustila do podnikania aj v rámci kozmetiky. 

Victoria Beckham ženila dospelého
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: instagram a Vogue)

Victoria Adams začala v roku 1997 randiť s futbalistom Davidom Beckhamom. V júli 1999 sa dvojica vzala. To už bol na svete ich prvý syn Brooklyn, neskôr sa im narodili Romeo, Cruz a jediná dcéra Harper. 

Práve minulý víkend Beckhamovci oženili svojho najstaršieho syna. Victoria sa na sociálnych sieťach pochválila viacerými fotografiami. Nechýbali na nich ani jej rodičia a pri pohľade na jej mamu isto mnohí zdržali dych. V máji oslávi 74 rokov a vyzerá naozaj výborne. 

Victoria Beckham ženila dospelého
Zobraziť galériu (8)

Victoria Beckham ženila dospelého
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu