Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka zažila šok: Odišla filmovať a... Jej chlap ju vymenil za Angelinu Jolie!

Laura Dern Zobraziť galériu (4)
Laura Dern (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Tak toto by nechcela zažiť žiadna žena. Herečka Laura Dern bola kedysi zasnúbená s mužom, ktorý sa neskôr stal manželom Angeliny Jolie. Ibaže svojej snúbenici akosi zabudol oznámiť, že ju opúšťa...

Laura Dern sa narodila 10. februára 1967. Vyrastala v hereckej rodine, jej rodičmi sú Diane Ladd a Bruce Dern. Už v roku 1973 sa objavila vo filme, v ktorom hrala jej matka. 

Známa herečka zažila šok:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Paramount Pictures)

Galéria: Laura Dern

S mamou si zahrala aj v ďalšom filme Alice tu už nebýva. Potom účinkovala v snímkach ako Dámy a páni, punk žije!, Maska, Modrý zamat, Jurský park, Dokonalý svet, Októbrové nebo, Ja som Sam, Fotri sú lotri, Na vine sú hviezdy, Zakladateľ, Star Wars: Poslední Jediovia, Skúška Ohňom, Malé ženy... Na tento rok je ohlásený film Jurský park: Nadvláda. 

Laura sa nevyhýba ani seriálom. Objavila sa v tituloch ako Padlí anjeli, Ellen, Moje nové ja, R ako rodina, Veľké malé klamstvá, Mestečko Twin peaks. 

Laura Dern a Sam Neill
Zobraziť galériu (4)
Laura Dern a Sam Neill  (Zdroj: Universal Pictures)

Laura Dern bola kedysi snúbenicou kolegu Billyho Boba Thorntona. Keď však po troch rokoch vzťahu odišla preč na filmovačku, Billy začal randiť s Angelinou Jolie. Podľa medializovaných informácií sa Laura jednoducho vrátila do prázdneho domu. 

„Odišla som na natáčanie a keď som sa vrátila domov, bol môj priateľ ženatý. Už nikdy som o ňom nepočula. Bolo to ako náhla smrť,” posťažovala sa v roku 2000 na náhly rozchod bez vysvetlenia. 

Billy Bob Thornton a Laura Dern
Zobraziť galériu (4)
Billy Bob Thornton a Laura Dern  (Zdroj: Miramax)

Krátko nato sa zoznámila s hudobníkom Benom Harperom a v roku 2005 sa vzali. Ben si do manželstva priviedol dve deti a spolu mali ďalšie dve. V roku 2013 sa však rozviedli. 

Viac o téme: Laura Dern
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu