Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tlučkovej FOTO z minulosti: Sexi vysokoškoláčka v plavkách!

Zuzana Tlučková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Tlučková (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Herečka Zuzana Tlučková dnes oslavuje okrúhlych 60 rokov. Umelkyňa sa pred kamerami uplatnila už počas štúdia a pre potreby jednej inscenácie nafotila sexi fotografie v plavkách.

Zuzana Tlučková sa narodila 9. februára 1962 v Košiciach. Odmalička účinkovala v televíznych reláciách pre deti a mládež, medzi inými v pesničkovom programe Zlatá brána, ktorý sa vysielal v 70. - 80. rokoch 20. storočia na slovenskom okruhu Československej televízie. Po gymnaziálnych štúdiách v rodisku ju prijali na Divadelnú fakultu Vysokej školy múzických umení (VŠMU) v Bratislave. 

Galéria: Zuzana Tlučková

Hereckú kariéru začala v roku 1985 pôsobením na Novej scéne v Bratislave, kde účinkovala do roku 1990. Potom sa stala herečkou v slobodnom povolaní. Spolupracovala so Štúdiom L+S a tiež so Slovenským rozhlasom. 

Na televíznych obrazovkách sa Zuzana Tlučková objavila v mnohých filmoch a seriáloch. Ako vysokoškoláčka účinkovala v inscenácii Keby to naši vedeli. A pre potreby televíznej hry nafotila zvodné zábery iba v plavkách. S našpúlenými perami, ktorými posielala bozk smerom k objektívu, vyzerala neodolateľne.

Tlučkovej FOTO z minulosti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Československá televízia)

Po boku Štefana Kvietika a Božidary Turzonovovej si zahrala v komédii Kamenný chodníček (1985), účinkovala napríklad aj v drámach Vytriezvenie (1987) a Dobrodinec (1991), v rodinnej snímke Najdúch (1992) alebo v rozprávke O hlúpej žene (1996). 

V roku 2006 sa herečka predviedla v divácky obľúbenom seriáli Susedia. Stvárnila pani Stromokocúrovú, manželku horára Františka v podaní Petra Marcina, ktorý svojej žene často adresoval obľúbenú frázu "Zuza nerob paniku!" Sitkom plný humorných situácií založených na nedorozumeniach a náhodách patril k najsledovanejším pôvodným slovenským seriálom vyrobeným po roku 1989. Po niekoľkoročnej pauze sa opäť vrátil na obrazovky. 

"Komediálny žáner mi tak nejako prischol a cítim sa v ňom dobre," priznala Zuzana Tlučková, ktorá sa predstavila aj v seriáloch Priateľky (2008), Kutyil s.r.o. (2008), Zoo (2016), Som mama (2018), či Prázdniny (2019). Jej hlas je dobre známy z dabingu. V roku 1994 získala ocenenie Žena roka za nadabovanie hlavnej postavy v mexickej telenovele Jednoducho Mária (1989) pre Slovenskú televíziu.

Tlučkovej FOTO z minulosti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu