Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ROZCHOD po 8 rokoch manželstva: Toto známej herečke mnohí „nezožrali“!

Kate Bosworth Zobraziť galériu (4)
Kate Bosworth (Zdroj: Sony Pictures Television)

LOS ANGELES - Kedysi randila s Orlandom Bloomom, no po tejto skúsenosti si za manžela radšej vybrala režiséra. Po 8 rokoch však Kate Bosworth oznámila koniec. Rozchod ohlásila slovami, ktoré mnohým prišli prinajmenšom zvláštne.

Kate Bosworth sa narodila 2. januára 1983 s drobnou poruchou – jedno oko má orieškovo hnedé a druhé modré. Narodila sa v mekke filmového priemyslu, teda v meste Los Angeles, no pre otcovu prácu sa často sťahovali. 

ROZCHOD po 8 rokoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Lionsgate)

Galéria: Kate Bosworth

K prvej úlohe sa nakoniec dostala v New Yorku. Vďaka tomu, že vedela jazdiť na koni, zahrala si menšiu úlohu v snímke Zaklínač koní, kde hlavnú postavu stvárnil Robert Redford. V roku 2001 sa presťahovala do Los Angeles s nádejou, že prerazí v Hollywoode. 

O pár rokov neskôr dostala úlohu Lois Lane vo filme Superman sa vracia. Celkovo má na svojom konte viac ako 30 filmov a pár seriálov. Objavila sa v snímkach Oko berie, Cesta samuraja, Mládeži neprístupné, Big Sur, Stále som to ja, Zlo nikdy nespí, V mene diabla... 

Kedysi bola priateľkou Orlanda Blooma. V roku 2005 vychádzali články, že párik sa pravdepodobne ide zasnúbiť, v roku 2006 sa ale dvojica rozišla. Keď po rokoch dostala otázku, akú lekciu jej tento vzťah dal, odpovedala: „No, vzala som si režiséra.” 

ROZCHOD po 8 rokoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Kate sa v roku 2013 vydala za režiséra Michaela Polisha a veľmi dobrý vzťah nadviazala aj s jeho dcérou z predchádzajúceho vzťahu. No v auguste zrazu oznámila, že po 8 rokoch manželstva sa rozchádzajú. 

Herečka to však urobila pomerne netradičnými slovami. V celom svojom príspevku spomínala nekonečnú lásku. „Naše srdcia sú naplnené, nikdy predtým sme neboli tak zamilovaní a hlboko vďační jeden za druhého, ako keď sme urobili toto rozhodnutie o rozchode. V procese vyrovnávania sa s tým, sme prišli k poznatku, že naša láska sa nikdy neskončí. To spojenie jednoducho nezmizne,” vyhlásila. 

Mnohí fanúšikovia nad tým však len krútili hlavou a použili v komentároch výrazy ako „totálny nezmysel” alebo „nesnažte sa pocukrovať h*vno a vydávať ho za čokoládový zákusok.”

Kate Bosworth
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate Bosworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu