Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ROZVOD po 5 rokoch: PRVÉ vyjadrenie svetovo krásnej Češky!

Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (4)
Taťána Kuchařová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Ako historicky prvá a zatiaľ jediná Češka získala korunku Miss World. Potom Taťána Kuchařová ulovila hudobníka Ondřeja Brzobohatého a v lete 2016 sa konala veľkolepá svadba. Lenže rozprávka skončila, pár sa rozvádza.

Taťána Kuchařová sa narodila 23. decembra 1987 v Trnave, vyrastala ale v českom Opočne. Venovala sa tancu a modelingu a v roku 2006 sa s prehľadom stala Miss Českej republiky, pričom získala aj ďalšie štyri vedľajšie tituly. 

Taťána Kuchařová ako 17-ročná
Zobraziť galériu (4)
Taťána Kuchařová ako 17-ročná  (Zdroj: Facebook)

Galéria: Taťána Kuchařová

Podobne bodovala aj na Miss World 2006, kde najprv získala niekoľko čiastkových titulov a nakoniec sa stala celkovou víťazkou ako úplne prvá Češka v histórii. Nová kráľovná krásy vtedy prezradila, že má rada šport a zvieratá a po skončení školy chce byť modelkou. K víťazstvu jej spomedzi 104 krások pomohlo aj motto "buď vždy optimistická".

Po víťazstve sa Taťána venovala modelingu aj charite. Bola tvárou mnohých prestížnych značiek a spolupracovala so známymi módnymi magazínmi. Účinkovala aj v televíznych a filmových projektoch. V roku 2013 skončila druhá v tanečnej šou Star Dance. 

ROZVOD po 5 rokoch:
Zobraziť galériu (4)

V roku 2013 na filmovom festivale v Karlových Varoch bolo oficiálne oznámené, že kráska tvorí pár s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým. O tri roky neskôr sa vzali. A zdalo sa, že sú doslova ukážkovým párom. Tento rok však zrazu na sociálnych sieťach prestali zverejňovať spoločné fotografie. 

A začiatkom novembra, keď sa istý známy človek posťažoval, že pred 5 rokmi Taťáninu svadbu nestihol, blondínka ho upokojila zvláštnymi slovami: „Tú ďalšiu stihneš!”

Nakoniec sa ukázalo, že Brzobohatým to naozaj nefunguje a Ondřej už má dokonca náhradu - stretáva sa s istou tanečnicou Zuzanou. „Na rozvode sú už viac-menej dohodnutí a Ondřej sa odsťahoval zo spoločného domu na Smíchove,” tvrdí dobre informovaný človek. 

Rozpad manželstva nakoniec potvrdil aj samotný umelec. „Máme už vlastné životy, od augusta viac-menej žijeme každý sám,” priznal Ondřej pre TOP Star magazín televízie Prima. 

Neskôr sa vyjadrila aj samotná Taťána. „Naše cesty sa rozišli. Prežili sme krásne roky, za ktoré sme vďační jeden druhému. Konkrétne dôvody nášho rozchodu si necháme pre seba, ale chceli by sme zdôrazniť, že sa naše problémy netýkajú vzájomnej nevraživosti alebo neochoty či neschopnosti založiť rodinu. Obaja dúfame, že v ďalšom živote nájdeme svoje šťastie. Ondřej ma požiadal, aby mohol ísť svojou cestou životom už bezo mňa a ja to rešpektujem,” napísala na Instagrame. 

Ondřej a Taťána sa brali v roku 2013.
Zobraziť galériu (4)
Ondřej a Taťána sa brali v roku 2013.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu