Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka s výrazným hlasom: Doma má ZAJAČIKA... Klape im to už 20 rokov!

Lucia Vráblicová Zobraziť galériu (4)
Lucia Vráblicová (Zdroj: Instagram LV)

BRATISLAVA - Lucia Vráblicová sa okrem herectva a dabingu venuje aj spevu. To má spoločné so svojím manželom Viktorom, ktorý je od nej o osem rokov mladší. Dvojici to však už výborne klape vyše 20 rokov!

Lucia Vráblicová sa narodila 19. júla 1973. Po základnej škole smerovali jej kroky na konzervatórium a na oboch školách bola jej spolužiačkou Darinka Rolincová, dnes známa ako Dara Rolins. 

Rolins v relácii Chodili
Zobraziť galériu (4)

Po ukončení štúdia na konzervatóriu nastúpila do Divadla Nová scéna. Hrala však aj na doskách iných divadiel. Vďaka nezameniteľnému hlasu je žiadaná aj v dabingu a nahovorila viacero audiokníh. 

Hrala vo filmoch Muzikál, ...kone na betóne, Zločin, Déšť padá na naše duše, Polčas rozpadu, Nedodržaný sľub, Láska na vlásku, Vojtěch, Johankino tajomstvo... Je známa aj zo seriálov Susedia, Horúca krv, Kolonáda, ZOO, Pravá tvár, Delukse, Červené pásky či Nový život. 

Slovenská herečka s výrazným
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Minulý rok si v spolupráci so slovenskou a’capella skupinou Voising trúfla na legendárne Čerešne. V skupine pôsobí aj herečkin manžel Viktor Nižník a dnes už aj ich syn Tomáš Benjamín. 

Viktor je od svojej manželky o osem rokov mladší a vekový rozdiel medzi jeho mamou a ženou údajne nie je príliš veľký. Im dvom to však nikdy neprekážalo. „My sme klasická láska na prvý pohľad,” povedala Lucia pred pár mesiacmi pre Šarm o ich zoznámení – spoznali sa v divadle, kde účinkovali v rovnakom predstavení. „My sme sa našli, sme spolu už 20 rokov, čo je v dnešnej dobe už skoro ako rarita,” dodala. 

Lucia Vráblicová s manželom a synom
Zobraziť galériu (4)
Lucia Vráblicová s manželom a synom  (Zdroj: Instagram LV)

Viac o téme: Lucia Vráblicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu