Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka z jojkárskeho seriálu: Aha, ako vyzerala na začiatku kariéry!

Alžbeta Stanková Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Stanková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aktuálne účinkuje v jojkárskom projekte Nový život, predtým hrala aj v Paneláku a je známa aj z mnohých českých seriálov. Filmovú kariéru odštartovala Betka Stanková v muzikáli Rebelové. Pamätáte si ešte, ako tam vyzerala?

Alžbeta Stanková sa narodila 31. marca 1979. Ešte pred ukončením strednej školy sa objavila v seriáli Škriatok a vo filme Zlodejka. Na VŠMU ju však neprijali a na konzervatóriu vydržala len rok, nakoniec vyštudovala Ekonomickú univerzitu. Ako dospelá odštartovala kariéru muzikálom Rebelové. 

Herečka z jojkárskeho seriálu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CT)

Galéria: Alžbeta Stanková

Objavila sa ešte napríklad vo filmoch Chrobák v hlave, Peklo s princeznou, Doktor od jazera hrochov alebo Môj príbeh. Častejšie ale účinkuje v seriáloch – slovenských aj českých. Hrala napríklad v projektoch ako Panelák, Nikdy nehovor nikdy, Vyprávěj, Přístav, Ohnivý kuře, aktuálne je súčasťou jojkárskeho Nového života. 

Herečka z jojkárskeho seriálu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Betka má jednu dcéru, s jej otcom sa rozišla po piatich rokoch vzťahu, keď dievčatko pomenované po svojej mame malo len dva roky.

Odvtedy sa hovorilo len o jej vzťahu s hereckým kolegom Martinom Zounarom, Stanková však poprela, že by vôbec niekedy spolu chodili. 

Herečka z jojkárskeho seriálu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

 

Viac o téme: Alžbeta Stanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu