Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok na rodinnej oslave: Náhla smrť bývalého slovenského moderátora (†54)

Robo Beňo Zobraziť galériu (4)
Robo Beňo

BRATISLAVA - Odišiel úplne nečakane! Hoci bývalý moderátor Robo Beňo čakal na operáciu srdca, nikomu by ani na um nezišlo, že sa dožije len 54 rokov. Počas rodinnej oslavy sa išiel zahrať so synom a náhle skonal. Stalo sa tak presne pred 4 rokmi, 18. marca 2017.

Robo Beňo sa narodil 23. júna 1962. Na VŠMU vyštudoval divadelnú a rozhlasovú réžiu a dramaturgiu. Neskôr zamieril do médií. Pracoval v Slovenskom rozhlase, televízii VTV a potom zakotvil v Markíze.

Tam moderoval politickú reláciu SITO, neskôr Sedem s.r.o. Pôsobil aj ako šéfredaktor publicistiky a po krátkej prestávke sa do televízie vrátil ako riaditeľ centra umeleckej tvorby. Na obrazovkách sa venoval prevažne politike a neskôr do nej aj sám vstúpil. 

Galéria: Robo Beňo

Robo Beňo bol raz ženatý, z manželstva mal dcéru Luciu. Istý čas tvoril pár s misskou Ivanou Christovou. Neskôr mal syna Maxima s maskérkou Zuzanou. V čase svojej smrti mal partnerku Lenku, ktorá mu v roku 2012 porodila syna menom Nikola Róbert. 

Šok na rodinnej oslave:
Zobraziť galériu (4)

Robo Beňo s priateľkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V marci 2017 sa Robo a jeho partnerka chystali na rodinnú oslavu. Exmarkizák sa rozhodol zabaviť malého syna a... Vtedy sa stalo to najhoršie. „Stalo sa to, keď si zobral najmladšieho syna, išli sa spolu hrať aj s mojou sestrou, mali sme oslavu,” povedala nám v tom čase Lenka. 

Príčinou smrti bol vraj infarkt. Ako neskôr prezradil Beňov kolega a kamarát Daniel Krajcer, Robo mal naplánovanú operáciu srdca. O jeho zdravie sa obával aj z dôvodu extrémne vysokého krvného tlaku. 

Šok na rodinnej oslave:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Robo Beňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu