Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skazila ju sláva: Mladú moderátorku (†25) zabili drogy!

Peaches Geldof Zobraziť galériu (4)
Peaches Geldof (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bola dcérou slávneho otca, no aj sama sa rozhodla byť známou tvárou. Peaches Geldof sa živila ako moderátorka a modelka. Vo veku 25 rokov bola už dvojnásobnou mamou, no nesprávala sa veľmi zodpovedne. Zabili ju drogy.

Peaches Geldof sa narodila 13. marca 1989 dvom známym rodičom - hudobníkovi Bobovi Geldofovi a moderátorke Paule Yates. Rodičia sa jej rozviedli v roku 1996. 

Bob Geldof s dvomi zo svojich dcér - Pixie a Peaches
Zobraziť galériu (4)
Bob Geldof s dvomi zo svojich dcér - Pixie a Peaches  (Zdroj: SITA)

Vyrastala v Londýne, štúdium na tamojšej univerzite však odložila a presťahoval a s vtedajším manželom do New Yorku. Už od 14 rokov písala články, pracovala aj pre magazín Elle Girl. Neskôr vytvorila vlastné dokumentárne programy.

Peaches patrila k módnym ikonám a objavovala sa aj rebríčkoch najsexi ľudí. V roku 2007 vstúpila aj na prehliadkové móla. O dva roky neskôr získala lukratívnu zmluvu, ktorú jej ale v roku 2010 zrušili. Dôvod? Nahé snímky a užívanie drog. 

O rok neskôr začala moderovať televízny magazín OMG! with Peaches Geldof.

Peaches Geldof
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

7. apríla 2014 bola nájdená mŕtva. Polícia v dome zaistila drogy, vyšetrovanie preukázala, že zomrela na predávkovanie heroínom. Rovnako ako jej mama - tá zomrela vo veku 41 rokov. Okrem otca a sestier zanechala Peaches na tomto svete aj manžela a dve deti. 

Viac o téme: Peaches Geldof
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu